kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

En tuhaf insanın bile bir fanı var!

Güncelleme : 04.09.2008 10:32
Yeni albümü 'Hipnoz' ile elektronik müzikteki kararlılığını gözler önüne seren Hande Yener: Hedefim geniş kitlelere seslenmek. En tuhaf insanın bile bir fanı olan bu dünyada, 100 bin kişiye ulaşmak kolay!..
Sürekli değiştirdiği saç rengi ve elektronik müzik tutkusu ile tanınan Hande Yener, hedefinin geniş kitleleri etkilemek olduğunu belirterek, "100 bin kişilik bir kitleye oynamak kolay.

*HANDE YENER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

En tuhaf insanın bile bir fanı var bu dünyada" dedi. Hande Yener, müziğe adım attığı ilk gençlik yıllarını ve içindeki müzik aşkını Rolling Stone dergisine anlattı:

SERTLİĞİ SEVERDİM
* Annemle babam boşandığında 15 yaşındaydım. O zamanlar bundan çok etkilendim. İyice asileştim. Sert müzikler dinlemeye başladım. Şimdi birçoğunu hatırlamıyorum.

* Punk gruplarının saçlarının, giysilerinin etkisinde kalırdım. O sertlik hoşuma gidiyordu. Ellerimde ojeler, kısa tırnaklar, ters cevaplar, aileye karşı asileşmeler! Ayrıldılar diye kızgındım.

*
17 yaşında aşık olup evlendim. Ailemle aram gergindi ve müzik adına bir şey yapamıyordum. Evlilik bir çözüm gibi gelmişti. 18'ime gelmeden çocuğum oldu. İşte tam o sırada Sezen Aksu'yla tanıştım.

ROBOT GİBİYDİM
* Sezen Aksu'yla çalışmaya başladığımda bir robot gibiydim. Detone olmuyordum, ton alabiliyordum. Kesinlikle törpülenmesi gereken bir şey vardı ama yeteneğim olduğunu söylediler.

*
Benim için hiçbir zaman maddi kaygım olmadı. Çok komik paralarla barlarda çıktığım da oldu. Altımda hiç ısınmayan bir araba vardı ama mutluydum. Çünkü her gün çıkıp orkestra arkadaşlarımla prova yapıyordum. Çıktığım kulüp gün geçtikce dolmaya başlıyordu...

ÇOK GEÇ BAŞLADIM
* Ben müziğe çok geç başladım. O zaman bulduğum ekip Türkçe Pop'ta yeni bir şeyler yapabildiğim bir ekipti.

* İlk albümüm çıktığı gün çok ağlamıştım. Kendime 'Sen ne yapıyorsun?' dediğim anlardan biriydi. Yine de 17 yaşındaki beklentimi gerçekleştirebildiğim için gerçekten çok mutluyum.

* 100 bin kişilik bir kitleye oynamak kolay zaten. Onu bir şekilde bulursunuz. En tuhaf insanın bile bir fanı var şu dünyada. Amacım büyük kitleleri kendi müziğime taşımaktı.