kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

Güncelleme : 03.09.2008 02:19
Vidanjör devrildi, bir kişi öldü
ŞİŞLİ'DE
meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Maslak yönünden gelen Hasan Doğan (29) yönetimindeki özel bir mühendislik firmasına ait olan vidanjör, Ayazağa, Adem Baba Bulvarında yokuş bitimindeki virajdan dönmeye çalışırken kontrolden çıkarak yan yattı. Yaklaşık 33 metre sürüklenerek durabilen vidanjördeki Hasan Şenyerli (29) olay yerinde can verdi. Ağır yaralanan sürücü Hasan Doğan tedavi altınaalındı.
AA

Emekli polisin cesedi denizde bulundu

FATİH'TE emekli bir polisin cesedi denizde bulundu. Samatya sahilindeki bir çay bahçesi yakınında temizlik yapan belediye görevlileri ile spor yapan bir vatandaş, kıyıya yakın alanda su yüzeyinde duran bir kişiyi fark ederek, kıyıya çıkardı. Bu kişilerin ihbarıyla gelen polisler, cesedin emekli polis memuru Duran Yıldırım'a (53) ait olduğunu belirledi. Ceset üzerinde yapılan incelemede, herhangi darp ile kurşun ya da kesici alet yarasına rastlanmadı.
AA

Atık kağıttan 415 bin okul defteri
Esenler Belediyesi 4 yıldır önce başlattığı "Esenler'de Geri Dönüşüm Projesi" kapsamında 1 ton 134 kilo kağıdı toplayarak geri kazanımını sağladı. Kağıtlardan 415 bin okul defteri elde etti. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Öcalan "Toplanılan kağıt atıklardan elde edilen gelirler, bu sene 415 bin adet deftere dönüştü. Biz de bu defterleri Esenler'deki öğrencilerimize dağıtacağız" şeklinde konuştu.
Özge EĞRİKAR