kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

Giriş Saati : 03.09.2008 00:40
Büyükçekmece'de ramazan şenlikleri
Büyükçekmece Belediyesi'nin Geleneksel hale getirdiği Ramazan Şenlikleri bu yıl Kültürpark Amfi Tiyatro'da başladı. Şenliklerin ilk gününde Mehteran Gösterisi ve Sanatçı Çılgın Sedat'ın konseri vardı. İlk kez Kültürpark Amfitiyatroda Ramazan şenliklerini yapılmasına da tanık olan Büyükçekmeceli vatandaşlar, Mehteran takımının gösterisi ile tarihe yolculuk yaptı. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün "Bu sene sizler için bazı sürprizler yaptık. Büyükçekmece Kültürpark alanını adeta Sultanahmet Meydanıymış havası vermek istedik. Pazartesi günleri hariç her akşam saat 21de başlayacak olan eğlenceler Ramazan ayı boyunca sürecek.

Cezaevindeki etkinliğe vatandaştan büyük ilgi
Bayrampaşa Belediyesi'nin ramazan ayı dolayısıyla, bir süre önce kapatılan Bayrampaşa Cezaevi'nde düzenlediği kültür, sanat ve iftar etkinlikleri büyük ilgi gördü. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, uzun yıllar sadece tutuklu ve yakınlarının ziyaretine açık olan Bayrampaşa Cezaevi, kapılarını halka açarak ramazan etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Cezaevini gezmek için etkinlik alanına gelen ziyaretçiler, belediyenin kurduğu çadırda oruçlarını açtılar, standlardan alışveriş yaptılar. Bayrampaşa Cezaevi'nde etkinlikler ay boyunca devam edecek.
AA

Tıp fakültelerine malzeme teslimi töreni
İstanbul Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) arasında İÜ İstanbul ve Cerrahpaşa tıp fakültelerine İl Özel İdaresi kaynakları ile alınan malzemelerin teslimine ilişkin protokol imza töreni yapıldı. İstanbul Valisi Muammer Güler, üç kurum arasındaki işbirliğiyle halkı İstanbul'daki sağlık hizmetleri konusunda bilgilendirmeyi amaçladıklarını söyledi.
AA
Haberin fotoğrafları