kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sultanbeyli'de silahlı kavga: 3 ölü

Güncelleme : 03.09.2008 22:46
Yeni Haber
Sultanbeyli'de iki aile arasında paylaşılamayan küçük bir devlet arazisi yüzünden çıkan kavgada silahlar konuştu.

Sopa ve taşlarla başlayan kavgada silahların çekilmesiyle 3 kişi hayatını kaybederken bir kişi de ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay 22:00 sıralarında Sultanbeyli ilçesi Akşemseddin Mahallesi Fatih Bulvarı İbrahim Efendi Sokak içersinde meydana geldi. Karateke ailesi ikametinin karşısındaki boş araziyi uzun zamandır park yeri olarak kullanıyordu.

Olay günü Halil ve Kadir Karateke boş alana küçük bir baraka yapmak istediler. Suat Çiçek ve Ercan Çiçek, karşı apartmanda oturan komşularının kendi apartmanlarının yanındaki boş araziye baraka yapmasına tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesiyle iki aile fertleri taşlı sopalı kavga etmeye başladılar. Akşam saatlerinde meydana gelen kavgadan sonra ayrılan taraflar daha sonra tekrar bir araya geldiler ve bu kez silahlar konuştu.

Pompalı tüfeklerle karşılıklı ateş eden taraflardan Halil Karateke ve Kadir Karateke olay yerinde hayatını kaybederken Suat Çiçek kaldırıldığı Özel Ersoy Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavgada ağır yaralanan Ercan Çiçek ise Sultanbeyli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ercan Çiçek'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Halil Karateke ve Kadir Karateke'nin cenazeleri Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA