kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ünlüler iftar yemeğinde buluştu

Güncelleme : 03.09.2008 22:46
Yeni Haber
Ünlü manken Çiğdem Savaş, sanat dünyasının tanınmış isimlerini iftar yemeğinde buluşturdu. İftar yemeğinin ardından sanatçı ve manken arkadaşlarıyla birlikte masa üstüne çıkan Savaş, göbek atıp eğlendi.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'e benzemek için estetik ameliyat olan ve uzun süre gündemden düşmeyen manken Çiğdem Savaş, kendisine ait Adara Ajans sanatçılarına ve mankenlerine iftar yemeği verdi.

Levent'te bulunan Wooks Ziyade Fasıl'da verilen iftar yemeğine Ece Gürsel, Şebnem Schaffer, Murat Parasayar, Linet, Orhan Ölmez, Ekin, Zeynep Yılmaz ve Nuri Alço katıldı. Yemeğin ardından sanatçı ve manken arkadaşlarıyla birlikte masa üstüne çıkan ünlü manken, göbek atıp eğlendi.

Cumhuriyet Kadınları defilesinden çıkartıldıktan sonra yerine sanatçı Nurdan Torun'un getirilmesini içine sindiremediğini söyleyen Çiğdem Savaş, "Benden sonra yerime gelen kim olursa olsun ancak çakma Çiğdem Savaş olur. Bende Tansu Hanım'ın çakması oldum. Bunu herkes böyle söylüyor. Benim yerime geçen Nurdan Torun'a bunu akıştıramadım. Cumhuriyet Kadınları defilesinden tamamen atılmadım. Sadece rolüm değişti. Bundan sonraki defilelerde bana verilen yeni yüzleri canlandıracağım" dedi.

Birilerine benzemek için bir daha ameliyat olmayacağını belirten Savaş, "Bu proje beni çok üzdü. Artık psikolojik tedaviyi de bitirdim. Şimdi yeni dizi ve sinema filmi teklifleri var. Onları değerlendireceğim. Bu mübarek günde arkadaşlarımla iftar açıyor olmaktan son derece mutluyum" diye konuştu.

(İHA)