kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Mehtap Altun

Haber turu

Giriş Saati : 03.09.2008 00:31
Hastanede yolsuzluk iddiası
Orhangazi Devlet Hastanesi'nde önceki gün yapılan operasyonda, 150 bin YTL haksız kazanç elde ettiği öne sürülen, hastanenin eski başhekimi olan ve Yalova Devlet Hastanesi'nde başhekimlik yapan Opr. Dr. A.Ç. ile Orhangazi Devlet Hastanesi Müdürü H.Y. ve aralarında yetkililerin olduğu 18 kişi gözaltına alındı. İhaleye fesat karıştırmakla suçlanan zanlılar, adliyeye çıkartılacak.
İsmet ACAR / SABAH

'Bir şeyiniz yok' dediler kalpten öldü
Beyoğlu Kulaksız'da sahurda göğsünde rahatsızlık hisseden 3 çocuk annesi Mehtap Altun (37) Okmeydanı Hastanesi'ne kaldırıldı. Muayeneden 1.5 saat sonra evine gönderilen kadın uyudu. Bir daha uyanamayan Altun'un kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Aile Altun'un ölümünde bir iğne yapıp 'Bir şeyi yok' diyen doktorların ihmali olduğunu iddia ederken, hastane yönetimi suçlamaları reddetti.
Mustafa KAYA/SABAH

Köpeğe ve bariyerlere çarptı: 2 ölü
D-100 Karayolu Erenler kavşağında önceki akşam meydana gelen kazada Mustafa Yılmaz'ın (51) kullandığı otomobilin önüne köpek fırladı. Yılmaz, köpeğe ve bariyerlere bindirdi. Araçta sıkışan Mustafa Yılmaz ile dışarı fırlayan eşi Dürdane Yılmaz (48) öldü. Sürücünün kardeşi Ali ile kızı Büşra Yılmaz yaralandı. Büşra Yılmaz'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.
Hüseyin CUMALI

İşadamlarına şantaja 48 yıl istendi
İşadamı Hayati Kamhi ve Proteksan Şirketi'nin Genel Müdürü Nejdet Salgür'e seks kasetiyle şantaj yaparak 2 milyon dolar istedikleri iddia edilen 10'u tutuklu 17 sanık hakkında 4.5 ile 48 yıl arasında hapis cezası istendi. Sanıklar arasında 80'li yılların kabadayısı olarak bilinen Nizamettin Aytemiz de bulunuyor. Mehmet Aytemiz adlı sanık aranıyor.
SABAH