kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
3 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Kaya Çilingiroğlu - Sadettin Saran

Avşar'ın kapısında karşılaşan iki erkek sadece merhabalaştı

Merve YURTYAPAN
Güncelleme : 03.09.2008 10:52
Sadettin Saran ile Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar'ın oturduğu evin kapısında karşılaştı. Saran ile Çilingiroğlu birbirlerine sadece 'Merhaba' demekle yetindi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Avşar'ın kapısında karşılaşan iki erkek sadece merhabalaştı
Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, boşandıktan sonra arkadaş kalmayı başarmış, hatta Avşar, Çilingiroğlu'nun kız arkadaşı Feraye Tanyolaç'la biraraya gelmekte de sakınca görmemişti. Ama aynı durum, Hülya Avşar'ın erkek arkadaşı Sadettin Saran ile Kaya Çilingiroğlu için geçerli değil. Karşı karşıya geldiklerinde konuşup konuşmayacakları merak edilen Saran ve Çilingiroğlu arasındaki beklenen karşılaşma geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. İki erkek, birbirlerine sadece selam verdi.

*HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*SADETTİN SARAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


HASTANEYE KALDIRILDI
Emral Avşar'ın akciğerlerindeki rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmasından sonra Bodrum'daki tatilini kesip İstanbul'a dönen Hülya Avşar, sorunun giderilmesinden sonra, annesini evine götürmüştü. 10 gün önce taburcu edilen Emral Avşar, evinde dinlenirken, onunla aynı sitede oturan Kaya Çilingiroğlu da eski kayınvalidesini sık sık ziyaret etmeye başladı. Bu arada Sadettin Saran da sevgilisinin annesini ziyaret etmeye geliyordu. Geçtiğimiz günlerde de Saran ile Çilingiroğlu, yine bir ziyaret sırasında apartmanın kapısında karşılaştılar. İkili birbirlerine sadece "Merhaba" demekle yetinerek yollarına devam etti.