kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sahur yaparken otomobil çarptı

Yeni Haber
Esenler'de TEM bağlantı yolundaki ''Elektronik Denetleme Sistemi (EDS)'' yazılarını yazan işçilere, sahur yemeği yedikleri sırada bir otomobilin çarpması sonucu bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

TEM bağlantı yolundan Otogar yönüne giden Barış Y'nin (25) kullandığı 34 BG 7401 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yolun solundaki bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle sağa doğru savrulan araç, sahur yemeği yiyen İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan ve biri üniversite öğrencisi 3 işçinin arasına daldı.

Otomobil, EDS kamerası bulunan direği de devirip ön tekerlekleri kopmasına rağmen yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra durabildi.
Kazada, Muğla Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencisi Hüseyin Sarı (23) olay yerinde hayatını kaybetti, Laçin Çakmak (25) ve Dursun Tosun (27) yaralandı.

Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Okulun harç parasını kazanmak için yazları çalıştığı öğrenilen Hüseyin Sarı'nın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Özel Güney Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Barış Y. ise Adli Tıp Kurumundaki sağlık kontrolünün ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

AA