kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Eylül 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Wolfgang Porsche - Susanne Porsche

Porsche çiftinin evliliği tek celsede bitti

DIŞ HABERLER
Ünlü otomobil markası Porsche'nin sahibi Wolfgang Porsche ve eşinin haziranda boşandığı ortaya çıktı. İki yıl önce evlerini ayıran çiftin ayrı ayrı sevgilileri var..
Dünyaca ünlü otomobil markası Porsche'nin sahibi Wolfgang Porsche ve eşi Susanne Porsche'nin boşandıkları belirtildi. Çiftin yakın çevresinden yapılan açıklamaya göre sır gibi tutulan boşanma haziran ayında gerçekleşti. 20 yıldır evli olan Porsche çiftinin 15 yaşında Ferdinand ve 13 yaşında Felix adlı 2 erkek çocuğu bulunuyor. Çocukların bakımı baba Porsche'ye verildi.

TAZMİNAT AÇIKLANMIYOR
375 milyon Euro serveti olduğu tahmin edilen Porsche'nin eşi Susanne'ye ne kadar tazminat verdiği ise sır gibi saklanıyor. 18 yılın ardından anlaşamama sorunu yaşayan çift 2 yıl önce evlerini ayırma kararı verdi. İki yıl boyunca ayrı yaşayan Susanne Porsche'nin hayatına ünlü yönetmen Xaver Schwarzenberger girdi. Aradan çok uzun zaman geçmeden Porsche gönlünü belediyede çalışan Prof. Claudia Hübner'e kaptırdı. Bir yıl boyunca evli olmalarına rağmen farklı ilişkiler sürdüren çift iki ay önce tek celsede boşandı. Konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Porsche çiftinin yakın çevresi de boşandıklarını onaylıyor.
Haberin fotoğrafları