kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
31 Ağustos 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Ö.U.: Entelektüelim ama benim de bir seks hayatım var!

Güncelleme : 24.08.2008 01:10
- İlişki üzerine yazan, anneanne taktikleri veren bir kadınla entelektüel bir adamın birlikteliği herkesi şaşırtıyor. 'Ne alaka' diyor herkes. Nedir sizi buluşturan?
- İ.U:
Aşk!
- Ö.U: Aşk tabii. Aşk bir sentez; oyundan, seksten ve bir sosyal çevreden oluşuyor. Bu, doğru kurulmuş bizim aramızda.Ve oyun gerçekten çekici bir şey... Öte taraftan Körleşme diye Elias Canneti'nin bir kitabı vardır. Adam kütüphanede yaşar, hayatla bütün bağını kitaplar üzerinden kurar. Entelektüel dediğiniz şeyi böyle algılamıyorum ki ben! Sonuçta ben evet entelektüelim ama benim de bir seks hayatım var, farklı işler yapıyorum, sanatla da ilgiliyim, ekonomiyle de, kumarla da, futbol da izliyorum. Benim entelektüellik algım şu; hayatın içinde yaşayan bir insan doğru dürüst şeyler üretebilir.
- İ.U: Biz iyi oyun arkadaşayız ayrıca..

- Nasıl oynuyorsunuz daha çok?
- İ.U:
Rekabet oyunu aşkı canlı tutmak için birebir! Mesela Özgür, Adnan Polat'ın kampanyasını yapıyordu, ben kıskançlıktan kudurdum, Erkekleri Kullanma Kılavuzu'nu yazdım. Ben onu yazınca Özgür kıskandı, çünkü kitap deli gibi satmaya başladı, Özgür E-Devlet, E-Demokrasi ve Türkiye'yi yazdı.