kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
31 Ağustos 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Şimdiki haberlerde çok abartma var

Güncelleme : 10.08.2008 02:01
İLİŞKİLİ HABERLER
Şimdiki haberlerde çok abartma var
- Sizinle şimdiki magazin muhabiri arkadaşlar arasındaki farklar neler?
- Çok fark var. 80'den sonra Evren Paşa bizim basına her şeyi kapattı. Ondan önce daha özgürdü basın. Ama şimdi paparazzi dünyası gazeteleri yaşatıyor.

- Kalite düştü mü sizin zamana oranla?
- Tabii tabii. Bak kızım o zamanlar çok kulüp vardı, hepsi kapandı. Bu paparazzi dünyası yüzünden. Maksim'den çıkardık Çakıl'a giderdik, Çakıl'dan çıkardık, Lunapark'a giderdik. Gelirdim Taksim'e, 33, Gülistan, oradan Tiffany. Oradan Etiler'e, Şamdan ve 29'a... Ben şimdiki cemiyetin dedelerini yazardım, onlardan sonra oğullarını yazardım. Düşün Kadir Has'ı çektim, oğlunu çektim, torunlarına geldim. Ama torunlar nasıl, 12 bardak rakı masanın üstünde. Napıyorsunuz, ayran mı içiyorsunuz? Dedeleri, babaları öyle değildi ki. Daha görgülüydü, daha eğlenceliydi. Korku yoktu. Başka türlü bir eğlence hayatı vardı.

- Peki şimdi çok mu yalan haber yapılıyor?
- Yalan değil de, abartma var.

- Nerelere gidiyorsunuz siz şimdi?
- Büyük Kulüp, Moda Deniz Kulübü. Oralara sokuyorlar beni. Normalde gazeteci sokmazlar oralara. Büyükada Anadolu Kulübü. Düğünlere gidiyorum. Düğünlere de herkesi sokmazlar.

- Sortie, Reina gibi yerlere gidiyor musunuz?
- Benim yetiştirdiğim çocuk var dergide, oralara onu yolluyorum. Ama o fotoğraflara da bakıyorum, istediklerimi kullanıyorum, istemediklerimi kullanmıyorum. Dikkatliyim. Onun için de bizi çağırıyorlar.

- Bir de yabancı sanatçılarla fotoğraflarınız var...
- Bütün dünya festivallerini takip ediyorum. Venedik, Cannes, Berlin, Japon, Saint Sebastian film festivalleri... Hep bunlara giderdim. O ünlü artistlerle o kadar güzel çalışırdım ki... Mesela Brigitte Bardot'nun fotoğraflarını çekerdim, kullanırdım Hafta Sonu'nda. Sonra o dergiyi alıp onlara yollardım. "Bu benim İstanbul muhabirim," derdi benim için. Ona telefon açtığım zaman, röportaj yapalım diye, hemen çağırırdı beni. Monte Carlo rallisine giderdim. Grace Kelly'yi çekerdim...

- Şimdi gidiyor musunuz o festivallere?
- Yine gidiyorum ama tabii o eski işler kalmadı. Şimdi bodyguard'lar var. Sokmuyorlar. Ama ben tanıdıklarıma yine gidiyorum, ihtiyarladılar tabii ama onlara gidip röportaj yapıyorum yine.
Haberin fotoğrafları