kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
31 Ağustos 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Zekâ daha seksidir...

Güncelleme : 24.08.2008 01:10
İLİŞKİLİ HABERLER
Zekâ daha seksidir...
- Zayıflamaya devam mı? Son diyetisyeniniz sizin için "Asker disiplini var,'' demiş...
- Benim karakterim öyle...

- Siz de ondan zeytin ve zeytinyağını masanızdan eksik etmemesini istemişsiniz...
- Benim sevdam da zeytinyağı. Hayattaki en büyük hobim. Bozcaada'daki zeytinliklerimizden 2 ton zeytinden 600 kg. zeytinyağı aldık. Geyikli, Ezine'de fabrikalar var, gelip oradan alıyorlar. Bir miktarı onlarda kalıyor, gerisini ben alıyorum. Çocukluğumdan beri Kuzey Ege'deyim, alışmışım. Başka hiçbir yağa böyle tutku duymadım. Ayrıca bir sahicilik verir insana, rehabilitasyon süreci yaşatır sürekli kullanınca. Bir de rakı içerken zeytinyağlı mezeler, diğerlerine ağır bir baskı yapar. Zeytinyağı ağacın kanıdır. Bir nevi zeytin drakulasıyım ben... Geceleri çıkıp ağaçları ısırıyorum. (kahkahalar...)

- Tekne, ada, deniz tutkunuzla Robinson gibi oldunuz...
- Çok yoğun çalışıyorum ama fırsat bulduğumda ya adaya geliyorum ya da Avrupa'ya gidiyorum. Benim ağır bir doğa tarafım var. Deniz, ağaç, tekne... Büyük bir zevk. Bu hobilerim mizahıma da yansıdı. Veteriner Hekim Niyazi Bir karakteri bu hobilerin kaynağıdır. Kuzey Ege bana hep iyi geldi.

- Sizin bu ada hayatı içinde gram almamanız lazım... Yüzme, yürüyüş...
- Ama rakıyı ne yapacağız?

- Rakı bahane... Her gün spor yapın isterseniz öğlen başlayın içmeye...
- Siz en iyisi burada kalın, beni disipline edip, çalıştırın, zayıflatın... (kahkahalar)

- Bence sizde de var o irade...
- Ben yanlış şeyler yapmışım şimdiye kadar. Zayıflamanın yöntemlerini de yanlış biliyormuşum.

- Geldiği gibi kolayca gider diyordunuz herhalde...
- Büyük kilolar verdim, büyük kilolar aldım. Aslında her şey alışkanlıklarla ilgiliymiş. Onları terbiye ettim, değiştirdim. Ara öğün diye bir şey yoktu hayatımda... Ona geçtim. Bunları öğrenince çok kolay oldu, bir miktar verdim, 20 kilo kadar... Şu an pause'a bastım, eylülde başlayacağım. Ben sağlık nedeniyle başladım diyete... Eklem rahatsızlıklarım zayıflamadan geçmeyecekti. Bu tonajı bu vücut taşımıyordu, mutlaka zayıflamak ve kas yapmak gerekiyordu. Tiyatro beni şişmanlattı, yemek yeme saatim değişti. Gece yemeyi kaldırdım, biraz da spor yaptım, zayıflamaya başladım. Oyundan sonra artık yemek yemiyorum. O yüzden turne yapmıyoruz. (kahkahalar..) Özellikle Avrupa'ya çıktığımda o yeme içmelerden mahvoluyoruz. Tanımadığın lezzetler, yok ördekler, yok bıldırcınlar...

- En çok ne giymeyi özlediniz?
- G-string... (Kahkahalar...) 501 Levi's 36 beden. Üniversitede var böyle giydiğim dönemler... Artık gidip mağazadan kot alacak duruma geldim.

- Kızların ilgisi de arttı mı kilolar gidince?
- Bilmiyorum hiç gözlemlemedim, beni oyuncak ayı gibi sevdikleri için... (Kahkahalar, estağfurullahlar...) Bence zekâ seksidir... Erkekler için fiziksel görüntünün kadınlar için çok önemli bir kriter olduğunu düşünmüyorum. Temizlik ve zekâ onları etkilemek için daha önemli...