kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İnan, Yanal ile kendini buldu

Yeni Haber
Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan, teknik direktör Ersun Yanal ile adeta yeniden doğdu. ..
2 haftadır rakip kaleleri boş geçmeyen başarılı oyuncu, Ersun Yanal ile çalışmanın kendisi için bir şans olduğunu söyledi.

Futbol hayatına Çanakkale Dardanelspor'da başlayan genç oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine 2006 yılında Vestel Manisaspor'a transfer oldu. Yanal, yönetimindeki Vestel Manisaspor'da büyük bir başarı yakalayan genç oyuncu, takımın ilk yarıda liderliğe ulaşmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'dan ayrılmasından sonra Trabzonspor'da göreve başladı. Deneyimli teknik adam Çanakkale Dardanelspor'da keşfettiği oyuncusunu unutmadı ve Trabzonspor'a transfer olmasında büyük pay sahibi oldu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ında peşinde olduğu genç oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal'ında etkisiyle Trabzonspor'u tercih etti. Ersun Yanal ile adeta yeniden doğan başarılı oyuncu, 2 haftadır rakip kaleleri boş geçmiyor. Yanal ile kendini bulan Selçuk İnan, A Milli Takımı'nda vazgeçilmez oyuncuları arasında yer almak için mücadele ediyor.

Trabzonspor'un bu sezon elde ettiği 6 puanda büyük payı bulanan Selçuk İnan, teknik direktör Ersun Yanal ile çalışmasının kendisi için bir şans olduğunu söyledi. Ersun Yanal'ın futbolunun gelişmesinde ve bugünlere gelmesinde büyük emeği bulunduğunu belirten genç oyuncu, "Ersun hoca ile daha da gelişeceğime inanıyorum ve bununda semeresini almaya başladığımı düşünüyorum. Hocamın bana güvendiğini biliyorum. Verdiği görevi sahada en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele etmeye devam edeceğim. Kendine güveniyorum. Başarılı olmak için daha çok çalışacağım" diye konuştu. Takımda herkesin görevini en iyi şekilde yaptığını belirten Selçuk İnan, "Aramızda çok güzel bir diyalog var. Eksiklerimiz olsa da bunu gidermek için çok çalışıyoruz. Çok iyi bir ekibiz ve neyi istediğimizi biliyoruz. Bunun içinde tüm takım olarak elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin ve güvensinler" dedi.
21:00
Kayserispor - Galatasaray
Turkcell Super Lig (LİG TV)
21:00
Denizlispor - Antalyaspor
Turkcell Super Lig
21:00
Eskişehirspor - Hacettepespor
Turkcell Super Lig
21:00
Bursaspor - Gençlerbirliği
Turkcell Super Lig
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor 0  
  Gaziantep 2  
 Fenerbahçe 2  
  İ.B.B. Spor 0  
 Kocaeli 0  
  Sivas 2  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
3. Hafta
 Hacettepe Fenerbahçe Cumartesi 19:00  
 Konya Denizli Cumartesi 20:00  
 Kayseri Kocaeli Cumartesi 20:00  
 Galatasaray Antalya Cumartesi 21:45  
 Sivas Bursa Pazar 19:00  
 G.Birliği Eskişehir Pazar 20:00  
 Gaziantep Ankaragücü Pazar 20:00  
 İ.B.B. Spor Ankaraspor Pazar 20:00  
 Trabzon Beşiktaş Pazar 21:45