kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Unutulmaz jönü 40 kişi uğurladı

Mustafa KAYA / MAGAZİN
Efsane jönlerden Orhan Günşiray'ı son yolculuğuna bir avuç eski arkadaşı uğurladı. Dostları da, "Yeşilçam'ın alışılmış vefasızlığı" diyerek tepki gösterdi..
Türk sinemasının efsane jönlerinden Orhan Günşiray, dün son yolculuğuna uğurlandı. 79 yaşında yaşamını yitiren Günşiray için Beyoğlu Atlas Sineması'nda düzenlenen törene yakınlarının yanı sıra bir avuç meslektaşının katılması, "vefasızlık" yorumlarına yol açtı. Yaklaşık 1.5 yıldır tedavi gördüğü akciğer kanseri nedeniyle geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Günşiray için ilk tören dün saat 11.00'de İstanbul Beyoğlu Atlas Sineması'nda düzenlendi. Törene sadece 40 kadar konuk katıldı. Orhan Günşiray'ın oğlu oyuncu Mahir Günşiray, kendisinden çok şey öğrendiği babasını kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirirken, Ediz Hun da, "Sadece oyuncular değil, yapımcılar da yok" diyerek tepki gösterdi.

YENİ NESİLDEN KATILIM OLMADI
Törenin ardından Günşiray'ın cenazesi alkışlar arasında Teşvikiye Camisi'ne götürüldü ve öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine yeni yesil sinemacılardan kimsenin gelmemesi dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları