kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Konuk ücretleri el yakıyor

Yeni Haber
Ünlü isimlerin sabah ve öğlen saatlerinde yayınlanan kadın programlarına konuk olma ücreti el yakıyor! Ekranın en pahalı konuğu; 40 bin YTL ile Bülent Ersoy!

*BÜLENT ERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Konuk ücretleri el yakıyor Gündüz kuşağındaki kadın programları arasındaki rekabet, konuklarına yarıyor! Ekrana çıkıp, hikayelerini anlatmak için ücret alan şiddet ve ihanet kurbanlarının yanı sıra ünlüler de konuk olmak için para alıyor. İstedikleri ücret verilmediği takdirde programlara katılmayan ünlüler arasında Bülent Ersoy başı çekiyor. İstediği 40 bin YTL'yi peşin almadan stüdyoya ayak basmayan 'Diva'nın pazarlık payı bulunuyor.

Pazarlık istemiyor
Yüksek konuk ücreti konusunda ikinci sırayı Demet Akalın alıyor. Ünlü popçu; yaklaşık iki saat boyunca kendisiyle ilgili soruları cevaplamak, katıldığı programdaki konularla ilgili yorum yapmak için 35 bin YTL istiyor ve asla pazarlık etmiyor!

*DEMET AKALIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Afrodit'in tarifesi
Hamileliğinin 4'üncü ayını yaşayan Pınar Altuğ'un konukluk ücreti ise 17 bin YTL. Türk Sineması'nın 'Afrodit'i Banu Alkan ise farklı bir tarife uyguluyor. Sanatçı; 3 bin YTL'nin dışında kıyafet ve kuaför parası istiyor. Kadın programları tarafından en çok istenen isimlerin başında gelen Sibel Can ise bugüne dek katıldığı yayınlardan ücret talep etmedi. Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olması için 50 bin YTL'lik teklif götürülen şarkıcı; bu yüksek fiyata bile olumlu yanıt vermedi.

5 bin YTL istiyorlar
Bazı ünlü erkekler de ücret karşılığında kadın programlarında boy gösteriyor. Bu konuda en bilindik iki isim; Nihat Doğan ile Armağan Uzun. Seda Sayan ile birlikteliği nedeniyle ilgi duyulan Doğan ile Bülent Ersoy'un eski eşi olması yüzünden konuk edilen Uzun'un ücreti 5'er bin YTL.

GÜNAYDIN