kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Düğünde 'küfür' kavgası!

Yeni Haber
Genç işadamı Volkan Büyükhanlı ile BJK Başkanı Yıldırım Demirören, Serhat Soysal ve Zeynep Mutlu'nun düğününde kavga etti.

İddialara göre Yıldırım Demirören; eşi Revna Hanım ve çocukları düğünden ayrılınca, Volkan Büyükhanlı'nın yanına giderek, "Abin Hakan bana küfür ediyormuş. Bu küfürleri iade ediyorum" dedi. Büyükhanlı bu sözlere "Sana herkes küfür ediyor" karşılığını verince de iki ünlü arasında itiş kakış yaşandı. Araya girenler kavga eden ikiliyi zar zor sakinleştirdi.

Demirören'i eleştirdi
Kavgaya zemin hazırlayan gelişmeler ise şöyle yaşandı: Birkaç hafta önce Yıldırım Demirören'in kız kardeşi Meltem Hanım'ın eşi Kıvanç Oktay, Kıbrıs'ta Hakan Büyükhanlı ile karşılaştı. Hakan Bey; küfürlü bir ifade ile Kıvanç Oktay'a, Demirören'in takımı çok kötü hale getirdiğini söyledi. Oktay da bu sözleri BJK Başkanı Demirören'e iletti.

Her şey 01.30'dan sonra karıştı
Kavganın yaşandığı düğüne ailesiyle katılan Yıldırım Demirören ile Volkan Büyükhanlı, önce birbirlerini görmezlikten geldi. Ne olduysa; 01.30'da Kenan Doğulu'nun sahne almasından sonra oldu.

GÜNAYDIN