kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kayseri'nin başı sakatlıklarla belada

Yeni Haber
Kayserispor, Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçına eksik çıkıyor. Takımın önemli futbolcularının sakatlıkları devam etmesi maç öncesinde büyük sıkıntı oluşturdu.

Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor kampa girdi. 31 Ağustos Pazar günü kendi sahasında Galatasaray ile oynayacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Sivasspor ile deplasmanda berabere kalarak bir puanla ligi başladıkları için sevinen Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle Galatasaray maçı için kadro oluşturmakta sıkıntı yaşıyor. Tolunay Kafkas, Mehmet Eren'in Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşmesinin yanı sıra Koray, Ragıp, Aydın, Olembe, Mehmet Topuz, Cangele, Poroviç, Escobar gibi futbolcularının sakat olması kadroyu oluşturmasında sorun yaşatıyor. Sakatlığına rağmen Mehmet Topuz'un bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Kayserispor'un, Galatasaray karşısında ise şu kadroyla sahaya çıkması bekleniyor; Kalede Souleymanou, Ali Turan, Durmuş, Eren Güngör, Toledo, Olembe (Abdullah), Mehmet Topuz, Saido, Umut Koçin, Tevfik (Puroviç) ve Aghahowa.

KAYSERİSPOR UEFA KUPASINDA GRUPLARA KALMAK İSTİYOR

Galatasaray ile ligde zorlu bir maç oynayacak olan Kayserispor, UEFA kupasında da Frnasa'nın Paris Saint Germain takımıyla eşleşti. Kayserispor rakipten çok UEFA kupasında gruplara kalmayı düşünüyor.

Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, kadro olarak güçlü bir takım olduklarını dile getirerek, "Rakibimiz belli. Eski gücünde olmayan bir takım. Yeni transferleri var. Onlarda kadrolarını güçlendirdiğini biliyoruz. Ancak bizim düşüncemiz rakipten çok, hedefimiz olan UEFA kupasında gruplara kalmak. İlk maçı deplasmanda oynayacak olmamız belki bir avantaj olabilirdi. Ama kendi sahamızda oynuyoruz. Bu da çok bir problem değil." diye konuştu.

Miraboğlu, Galatasaray maçını kazanmak istediklerini vurgulayarak, maç öncesinde maçın yan hakeminin değişmiş olmasının bir sorun teşkil etmeyeceğini sözlerine ekledi.
21:00
Ankaraspor - Gaziantepspor
Turkcell Süper Lig
21:00
Kocaelispor - Sivasspor
Turkcell Süper Lig
21:00
Fenerbahçe - İ.B.Bspor
Turkcell Super Lig (LİG TV)
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü 1  
  Trabzon 2  
 Ankaraspor 0  
  Gaziantep 2  
 Fenerbahçe 2  
  İ.B.B. Spor 0  
 Kocaeli 0  
  Sivas 2  
 Eskişehir -  
  Hacettepe -  
 Bursa -  
  G.Birliği -  
 Denizli -  
  Antalya -  
 Kayseri -  
  Galatasaray -  
 Beşiktaş -  
  Konya -  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00