kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kate'in evlilik isteği Lance'i kaçırttı

Yeni Haber
Yaklaşık dört aydır ünlü bisikletçi Lance Armstrong'la birlikte olan Kate Hudson, bu ilişkisinde de dikiş tutturamadı. Hollywood'da; Armstrong'la yaşadığı ilişkiyle hayranlarını şaşırtan çapkın aktrisin, bu aşktan sonra durulacağı yorumları yapılıyordu ancak işler Hudson'ın umduğu gibi yürümedi.

*KATE HUDSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HUDSON ŞAŞIRDI
Lance Armstrong'a evlilik için baskı yaptığı söylenen genç aktris, hiç beklemediği bir anda terk edildi. Armstrong'u oğlu Ryder'la tanıştıran ve her fırsatta ünlü bisikletçiden bir çocuk sahibi olmak isteğini vurgulayan Hudson, bu istekleriyle Lance Armstrong'u bunalttı. Önceki eşinden üç çocuğu bulunan Armstrong yeniden baba olmaya yanaşmadı. Aşk ilişkilerinde genellikle terk eden taraf olan Hudson, ilk kez terk edildiği için neye uğradığını şaşırdı.

ESKİ EŞTEN TESELLİ

Ünlü aktrise yakın kaynaklar, onun ruh durumu şu sözlerle özetledi: "Kate ayrılığın ardından tam bir enkaza döndü. Hiç beklemediği bir anda ortada kaldı. O, evlenmenin hayallerini kurarken, Lance ayrılığın hesabını yapıyormuş." İlişkisi sessiz sedasız biten güzel yıldız, soluğu New York'ta aldı. Eski eşi Chris Robinson ve oğlu Ryder'la biraraya gelen Hudson, ailesinin yanında teselli buldu.

AŞK LİSTESİ

Kate Hudson 2000'de rockçı Chris Robinson ile evlendi. 2006'da oyuncu Owen Wilson ile aşk yaşamaya başlayınca eşinden boşandı. Wilson'dan ayrılır ayrılmaz oyuncu Dax Shepard ile birlikte oldu. Ardından da Lance Armstrong'la yeni bir aşka yelken açtı.

GÜNAYDIN