kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Deri ceket, bu kış çok moda. Deri kısa eldivenler geliyor. Trikolar, tişört gibi incecik. Atkı modası devam ediyor. Deri pantolonlar geri döndü.

Kadınlar bu kış en çok erkeklere şaşıracak

EYLEM BİLGİÇ
Erkek giyim markası Tween'in kreatif direktörü Güneş Güner Işık, bu kış dış giyimin çok önemli olacağını söyledi ve "Sıradan giyinmeyin; ceketinizi, montunuzu seçerken hassas olun" dedi ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kadınlar bu kış en çok erkeklere şaşıracak
Geçtiğimiz günlerde düzenlediği defileyle 2008/2009 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıtan Tween, bu kış erkekleri bambaşka bir kılığa sokmaya hazırlanıyor. Markanın kreatif direktörü Güneş Güner Işık bizi; önümüzdeki aylarda paçasını botunun içine sokmuş, eldivenini dirseğine kadar çekmiş erkekler görürsek şaşırmamamız konusunda şimdiden uyarıyor.
* Önümüzdeki sezon için son derece yalın, modern siluetli, maskülen detaylar taşıyan bir koleksiyon hazırladık. Ana malzememiz yün. Keçeleşmiş, yıkanmış, farklı işlemler görmüş yün ceketler, tek ceket, tek pantolon, tek yelek kombinlerimiz var.
* Türk erkeklerinde de, dünya da genelde takım elbise alışkanlığı vardır. Ama moda aslında 'sepere' koleksiyonlar denilen; tek parça olarak alınıp birbiriyle kombinlenebilinen ürünlere yöneliyor.
* Maskülenliği ve modernliği yansıtmak için koleksiyonda; yaka altlarında, cep kenarlarında ve biyelerde deri kullandık.

Yün ceketler ön planda

* Tween'in kış koleksiyonunda; yalın hatlara sahip yünlü ceketler, bu ceketlerin içine giyilebilecek son derece basit, farklı dikiş oyunlarının hakim olduğu gömlekler, ceketlerle birlikte rahatlıkla kullanılabilecek küçülmüş gömlek yakaları dikkat çekiyor.
* Bu sezon; havuç paça denilen, kısa, yani bilekte biten pantolonları öneriyoruz. Bu model erkeklerin yüzde 80'ine yakışır. Ama çok uzun bacaklı insanlara havuç paçaların çok yakışmayacağını da söylemeliyim. Kısa boylu erkeklerde ise aksine bacak boyunu uzun gösterebilir. Tabii bu paça boyunu kullanacak erkeğin fazla kilolu olmaması şart
* Bu sezon ceket yakasının alt bölümü olan lapeller daraldı. Bu küçük lapelli ceketler; sigara ya da havuç paça pantolonla son derece iyi kombinlenebilir. Bu kombin, özellikle orta ve uzun boylu erkekleri bir beden daha ince, daha modern ve daha genç gösterir.

Herkes uzun gözükecek

* Bu sezon trikolor ön plana çıkıyor. Çok ince yünlerden çok ince örülmüş, tişört ağırlığındaki trikolar Tween koleksiyonunda da çok önemli bir yer tutuyor.
* Kış koleksiyonuna koyu ve zengin renkler hakim. Modern maskülen tarzı en iyi yansıtan siyahi yeşil, siyahi lacivert, gece mavisi ve kahverengi ön plana çıkıyor. Bu renkler, daha açık tonlarla kombinleniyor. Bu renk uyumu sayesinde de insanlar kendi kombinlerini, kendi yorumlarıyla oluşturabilir.
* Kış koleksiyonumuzda rock etkileri de göze çarpıyor. Deri ceketler, özellikle trikolu, dikişli deri ceketler ve deri pantolonlar rock etkisinin görüldüğü parçalardan.
* Bu sezonun a nahtar ürünü dış giyim. Deri ceketler, deriyle kombinlenmiş yünlü kabanlar, montlar ve tek ceketler bu sezon ön plana çıkacak. Çünkü her parçaya, farklı kombinlerle farklı bir yorum katmak mümkün.