kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Annesinin gözleri önünde zemine çakıldı

Yeni Haber
Osmaniye'de evde yalnız bırakılan küçük bir kız çocuğu, annesinin gözlerinin önünde 8. kattaki evin balkonundan beton zemine çakılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Hatice Koru, Osmaniye'nin 7 Ocak Mahallesi'ndeki 11 katlı 75.Yıl Apartmanı'nın 8. katındaki dairelerinde küçük kızı Hilal'i evde yalnız bırakarak eşinin işyerine gitti. Hatice Koru, geri dönüşte kaldıkları apartman dairesine baktığında 3 yaşındaki kızını balkonda asılı vaziyette gördü.

Annesinin bakışları arasında 8. kattan düşen küçük Hilal, hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağladıktan sonra fenalık geçiren anne Hatice Koru'ya ilk müdahale ambulansta yapıldı.

Kızının öldüğü haberini alan Fortisbank Osmaniye Şubesi'nde güvenlik görevlisi baba Hasan Koru da sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan acılı baba, "Hilalim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, anne Hatice Koru ile küçük çocuğun 8. kattan düştüğünü gören temizlik şirketi personellerinden Adil Can da sinir krizi geçirdi. Ambulansa alınan Can, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı.
Hasan ve Hatice'nin tek kızı küçük Hilal'in gözleri önünde 8.katta düşüşü karşısında sinir krizi geçiren ve bayılarak ambulansa alınan temizlik şirketi personeli Adil Can, küçük kızın düşüşünün gözlerinin önünden hiç gitmediğini söyledi.

Alibekirli Mahallesi'ndeki evinden, işyerine gitmek üzere 17.30'da ayrıldığını ifade eden temizlik şirketi personeli Adil Can, "Apartmanın karşı tarafına geldiğimde yanımdaki bayanın yukarı doğru bakarak (Kızımı kurtarın) diye bağırdığını duydum. Ben de kafamı apartmanın üst katına doğru kaldırdığımda küçük bir çocuğun balkon demirinden tutunarak aşağıya doğru sallandığını gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım. O yöne doğru koşmak istedim. Fakat 2-3 saniye sonra çocuk aşağıya düştü. Kendimden geçmişim. Çok üzgünüm." diye konuştu.

CİHAN