kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Orhan Öğücü

Haber turu

Akbank'tan yeni merkez
Akbank Genel Müdür Yardımcısı Sevilay Özsöz, Anadolu'da bir çağrı ve operasyon merkezi kurmak istediklerini, bunun için Sivas'ın yüksek olasılıklı bir aday olduğunu söyledi. Özsöz, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere geldiği Sivas'ta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çağrı merkezleri biliyorsunuz son yıllarda çok gelişti. Yapmak istediğimiz, çağrı merkezinin bir bölümünü Anadolu'da bu seçeceğimiz şehirde çalıştırmak" diye konuştu. Özsöz, "Böylelikle de hem İstanbul'daki çağrı merkezimizi yedeklemek, hem de Anadolu'ya bu imkânı götürmek istiyoruz" dedi.

Lila, temizlik kâğıdı sektörüne giriş yaptı
Marmara Şirketler Grubu, tekstil sektöründen sonra Lila Kağıt adıyla temizlik kâğıtları sektörüne girdi. Dört markayla yola çıkan Lila Kağıt'ın 2009 yılı ciro hedefi 150 milyon dolar olarak açıklandı. Lila Kağıt Başkanı Orhan Öğücü, "Yatırımı kısa sürede tamamladık" dedi.

Ece Banyo'dan uluslararası işbirliği
Ece Banyo, Brüksel merkezli Ideal Standard International ile marka satış anlaşması yaptı. Anlaşmayla İdeal Standart şirketinin markaları olan Ideal Standard ve Jado'yu Türkiye'de sadece Ece Banyo satacak. Ideal Standard CEO'su John Rietveldt, "Türkiye gibi yüksek büyüme potansiyeli olan ülkelerde daha etkin olacağız" derken Ece Banyo Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz , daha geniş bir hedef kitleye hitap edeceklerini söyledi.
Haberin fotoğrafları