kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fırlayan otomobil dehşet saçtı

Yeni Haber
İzmir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Başka bir aracın çarptığı park halindeki otomobil, savrularak kaldırımda oturan ve geçimini çöp toplayarak sağladığı öğrenilen şahsa çarptı. Ağır yaralanan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Park halindeki araca çarpan otomobil sürücüsü araç içinde sıkıştı. Şok geçiren genç, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan arkadaşına "Bize ne oldu" diye sordu.

Fatih Akdağ (54) isimli vatandaşa çarparak ölümüne neden oldu.
Olay, gece saat 00.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe Üst Geçiti'nin altında meydana geldi.

Serman D. (26) yönetimindeki 35 SF 536 plakalı araç, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında park halinde bulunan ve kafe işletmecisi Barış B.'ye ait olduğu ileri sürülen 35 BYS 79 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 35 BYS 79 plakalı otomobil, geçimini çöp toplayarak sağladığı öğrenilen ve yol kenarında kaldırımda oturduğu iddia edilen Fatih Akdağ'a (54) çarptı. Akdağ, olay yerinde hayatını kaybetti. Park halindeki araca çarpan otomobilin sürücüsü ise araçta sıkıştı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 155 Polis İmdat ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı aracının içinden çıkartılan Serman D., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Serman D.'nin yanında bulunan arkadaşı Hamit Foto da (20) kazada hafif şekilde yaralandı.

(CİHAN)