kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Basılınca çöp poşetlerine gizlendiler!

Yeni Haber
Üsküdar'da bir inşaat ve turizm şirketine ait bir villiya baskın düzenlendi. Kumar oynatılan evde bulunan 60 kişi kendilerini masa örtüsü, perde ve çöp poşetleriyle gizlemeye çalıştı.

Üsküdar Büyük Çamlıca'da Tarihi Çamlıca Caddesi üzerindeki bir inşaat şirketine ait villaya İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından gece 01:30 sıralarında baskın düzenlendi. Baskında kumar oynamakta kullanılan çok sayıda araç, bir bilgisayar kasası ve bir adet rulet masası ele geçirildi. Baskın sırasında kumar oynarken yakalanan 20'si kadın 60 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar 10 kişilik guruplar halinde polis otosuna bindirilirken gizlenmek için çeşitli örtüler kullandılar.

Kendilerini önce masa örtüsüyle gizlemeye çalışan zanlılar daha sonra perdelerin altına gizlendiler. Kumar oynarken yakalanan ve gözaltına alınan zanlılar gizlenecek masa örtüsü ve perde kalmayınca en sonunda çareyi çöp poşetine girmekte buldular. Baskında yakalanan şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA