kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Önerdiği 100 şeyi yapamadan öldü

'Ölmeden Önce Yapılması Gereken 100 Şey' kitabının ABD'li yazarı Freeman, kendi hazırladığı listedekilerin yarısını yapamadan hayatını kaybetti..
ABD'de çok satanlar listesine giren gezi kitaplarından "Ölmeden Önce Yapılması Gereken 100 Şey"in yazarı Amerikalı Dave Freeman, evinde ölü bulundu. Ünlü yazar Kaliforniya'daki evinde düşüp kafasını çarparak hayatını kaybetti. Tek başına yaşayan 47 yaşındaki yazarın cansız bedenini babası Roy Freeman buldu. Oğluna ulaşamaması üzerine eve gelen baba acı gerçekle karşı karşıya kaldı. Yakın çevresi, Freeman'ın kitabında yaptığı tavsiyelerden sadece yarısını gerçekleştirebildiğini söyledi. Bunlar arasında İspanya'daki San Fermin Festivali'nde boğalar tarafından kovalanmak ve Güney Pasifik'te ağaçlardan bungee jumping yapmak da vardı.

ESRAR İÇECEKTİ
Gezi yazarının yakında, Amsterdam'da düzenlenen ve katılımcıların sokakta esrar içerek yürüdüğü "Cannabis Cup" ile ABD'deki bir bira festivaline gitmeyi planladığı öğrenildi. Tek başına yaşayan ve gezen Freeman'ın yakın arkadaşı "Gezmeyi ve seyahat etmeyi çok seviyordu. Ancak zamanı, yazdığı ve görmek istediği yerlere yetmedi" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları