kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Maçtan notlar!

AA
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Maçtan notlar!
Beşiktaş, Bosna-Hersek'in NK Siroki Brijeg takımıyla yaptığı UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçıyla, tam 109 gün sonra bir resmi maçta taraftarlarının karşısına çıktı.

*MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

BJK İnönü Stadı'nda son resmi maçını ligin son haftasında 10 Mayıs'ta Vestel Manisaspor'a karşı oynayan siyah-beyazlılar, uzun bir aradan sonra taraftarıyla hasret giderdi.

KADRODA 3 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, NK Siroki Brijeg karşısında, Antalyaspor maçının kadrosundan 3 değişiklik yaptı.

Siyah-beyazlılarda, Antalyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Gökhan Zan, Ali Tandoğan ve Aydın Karabulut yedek soyunurlarken, yerlerine Tomas Zapotocny, Serdar Kurtuluş ve Serdar Özkan oynadı. Zapotocny, Sivok ile birlikte savunmanın göbeğinde forma giyerken, Serdar Kurtuluş savunmanın sağında, Serdar Özkan ise orta alanın solunda görev yaptı.

Bu arada siyah-beyazlılar, 2-1 kazandıkları ilk maçın rövanşında NK Siroki Brijeg karşısına çift önliberoyla çıktı. Cisse ve Uğur bu bölgede görev alırlarken, forvette Bobo oynadı.

Siyah-beyazlılar, sahaya bu sezon için hazırlanan yeni formalarıyla çıktılar.

SİGARA YASAĞI ANONSUNA PROTESTO

Karşılaşma öncesi yeni yasa gereği statlarda sigara içmenin yasaklandığı ve tribünlerde sigara içilmemesi gerektiği biçimindeki anons, tribünlerin büyük bir bölümünde protesto edildi.

Taraftarların büyük bölümü bu anonsu ıslıklarken, kimi taraftarların ise alkışladıkları görüldü. Sigara yasağına karşın, kimi taraftarların tribünde sigara içtikleri gözlendi.

TARAFTARLARIN İLGİSİ

Siyah-beyazlı taraftarlar, bu sezon BJK İnönü Stadı'ndaki ilk resmi maça büyük ilgi gösterdiler.
Yalnızca rakip takım taraftarları için ayrılan eski açık tribünde boşluklar gözlenirken, diğer tüm bölümler doldu. Karşılaşmayı, yaklaşık 25 bin sporsever izledi.

Öte yandan geçen sezon bitiminde kendini fesheden, ancak sezon başında yeniden dönüş kararı alan Çarşı grubu da kapalı tribündeki yerini alırken, tribün lideri Alen Markaryan da uzun bir aradan sonra tribündeydi. Markaryan, maç öncesi saha ortasına gelerek taraftarlara tezahürat yaptırıp coşturdu.

ANTALYASPOR'A TEPKİ

Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi, geçen hafta Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda karşılaştıkları Antalyaspor'a tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, bu karşılaşma öncesi ve sırasında çıkan olaylar nedeniyle Antalyaspor aleyhine tezahüratlar yaptılar.
21:00
Beşiktaş - Siroki Brijeg
UEFA Kupası 2. eleme turu rövanş maçı (Futbol Smart)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00