kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Beşiktaş'ta genç kızlara taciz

Yeni Haber
Beşiktaş'ta genç kızlara tacizde bulunduğu iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Dolmabahçe Caddesi üzerindeki Akaretler otobüs durağında beklemekte olan iki genç kıza yaklaşan 2 kişi, sözle ve elle tacizde bulundu. Zanlılardan birinin bu duruma sert tepki gösteren genç kıza tokat attığı da öne sürülürken, durakta bekleyen vatandaşların olaya herhangi bir müdahalede bulunmadığı öğrenildi.

Görgü şahitleri, "Durağa gelen iki şahıs, genç kızların yanına yaklaşarak elle tacizde bulundu. Daha sonra sözlü olarak bir şeyler söylediler. Kızın sert tepki göstermesi üzerine sarı tişörtlü olan şahıs, genç kızın suratına tokat attı. Herkes buna şahit oldu, burada bulunan herkes izledi ama kimse hiçbir şey yapmadı. Şehrin ortasında bu nasıl bir hayvanlıktır anlamadım" dedi.

Tacizci olduğu iddia edilen şahıslar, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak polis otosu ile karakola götürüldü. Tacize uğradığı iddia edilen kızlar da ticari taksiyle polis merkezine gelerek ifade verdi. Kızların, kendilerini görüntüleyen gazetecilere, "Saçmalamayın. Demet Akalın'a mı tecavüz ettiler de böyle çekiyorsunuz" diyerek tepki göstermesi dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.