kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Lourdes annesinin tarzını kopyalıyor

Madonna'nın 12 yaşındaki kızı Lourdes, giyim tarzıyla annesinden ilham alıyor. Büyüdükçe annesine benzeyen Lourdes, yaşıtlarından daha farklı kıyafetleri tercih ediyor..
Annesinin çizgili bluzunu giyiyor
Annesinin dolabından giyinmeyi çok seven Lourdes, kıyafet önceliğini annesine veriyor. 12 yaşında olmasına rağmen geniş omuzları ile yaşıtlarından çok daha büyük görünen Lourdes, annesinin kıyafetleri üzerine tam oturmasa da yine de onları giymeyi seviyor. Geçtiğimiz yıl ağustos ayında bu çizgili bluz ile objektiflere yansıyan Madonna'nın ardından, sekiz ay geçmişti ki, kızı aynı bluzu giydi.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Aynı kuru kafa ile sarıldılar
"Kızım sert ve erkek gibi bir kız" diyen ünlü şarkıcının giydiği bu kuru kafa desenli tişörtü aylar sonra Lourdes de giydi. Madonna, "Lourdes tişörtlerimi çok seviyor" diyor.

Küçük fare Lourdes
Madonna kızını, "Kızım çok farklı bir çocuk. Büyüdükçe bana benzeyeceğine eminim" sözleriyle tanımlıyor. 1987 yılında Minnie Mouse kulaklarıyla objektiflere poz veren Madonna gibi, Lourdes de 2002 yılında benzer bir fare kulağıyla kameralara gülümsemişti.

Spor kıyafetleri bile aynı

Kızının çoğu zaman kendi giyim tarzını sertçe eleştirdiğini söyleyen Madonna, "Lourdes en çok eşofmanlarımı beğeniyor" şeklinde konuşuyor.

Çorapta bile farklılığı seviyor
Cesur giyim tarzıyla her zaman adından söz ettiren Madonna gibi kızı da sıradışı şeyler giymeyi seviyor. Yıllar önce balerinlerin giydiği tüllü bir etek ve puantiyeli çorabıyla poz veren seksi şarkıcı, kızına da ilham vermişe benziyor.

Gözlüklere dikkat!

1993 yılında bu kalın siyah çerçeveli gözlükleriyle hayranlarını şaşırtan Madonna'nın ardından; bu yıl Lourdes benzer bir başka kalın çerçeveli gözlüklerle görüntülendi.

Star Wars'un prensesi gibiler
Tam bir 'Yıldız Savaşları' fanatiği olan Madonna, 1992 yılında bu saç modeliyle Prenses Leia'ya benzetilmişti. 2006 yılında kızı Lourdes de aynı saç modelini yaptırdı.
Haberin fotoğrafları