kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evlenir miyiz, bilmiyoruz onu Yaradan bilir!

İlker GEZİCİ
Osmantan Erkır ve Ebru Gündeş protokole oturmadı; "Biz her zaman önde oturabiliyoruz ama halkla birlikte eğlenebilmek önemli" dedi ..
Yılların eskitemediği efsane müzikal 'Lüküs Hayat', önceki gece, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Suna Pekuysal anısına Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda oynandı. Zihni Göktay, Funda Postacı, Şenay Saçbüker, Ali Karagöz gibi deneyimli oyuncuların görev aldığı oyun, yaklaşık 5 bin kişi tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunu izlemeye gelenler arasında Osmantan Erkır ile Ebru Gündeş çifti de vardı. Protokol yerine halkın arasına oturmayı tercih eden ikiliden Osmantan Erkır; "Tiyatro halk için yapılan bir şey. Her zaman önde oturabiliyoruz ama burada oturmak daha özel, halkla beraber gülüp eğlenebilmek ikimiz için de çok önemli..." diye konuştu.

Yeni albüm yolda
Çift evlilikle ilgili sorular için, "Bu bizim bileceğimiz bir iş değil, Yaradan bilir. Bizim gönlümüzde tabii ki bununla ilgili iyi niyetler var. Ama nereye gider, ne olur onu zaman gösterecek" şeklinde konuştu. Osmantan Erkır, "Hayatı yaşamak istediğimiz gibi yaşıyoruz. Ebru'yla birlikte olduğum için kendimi şanslı hissediyorum" dedi. Gündeş de eylülün son haftası yeni albümünü çıkartacağını belirterek Ramazan bayramına bomba gibi gireceğini söyledi.
Haberin fotoğrafları