kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni bölüm bomba gibi geliyor

Yeni Haber
Merakla beklenen dizilerin yeni bölümleri gelecek hafta birer birer ekrana gelmeye başlayacak. 1 Eylül Pazartesi bölümü yayınlanacak olan Elveda Rumeli'nin ilk bölümde büyük sürprizler izleyiciyi bekliyor...

Televizyongazetesi'nin haberine göre; atv'deki Elveda Rumeli dizisi geçen sezonun en çok sevilen dizileri arasında yer almıştı. Yeni sezon çekimleri başlayan dizi için oyuncular fazla açıklama yapmaktan kaçınıyorlar. Ancak görünen o ki son bölümde 'Karakalpaklı' kılığına girerek Dimitri ve adamlarının karşısına çıkan Sütçü Ramiz, ölmeyecek.

Yürekleri ağza getiren son sahnenin ardından izleyenler büyük bir merak içinde yeni bölümleri bekliyor. atv'de yayınlanan Özel Hat programı, dizinin çekimleri için Makedonya'da bulunan ekiple biraraya gelerek oyunculardan bilgi almaya çalıştı.

Yaralı halde sedyede taşınan Özyağcılar'ın görüntülerinden de anlaşılmaktaydı ki Sütçü Ramiz, sürpriz bir şekilde sanıldığının aksine ölmeyip yaralı olarak kurtuluyor. Prova sırasında kaydedilen görüntülerde Sütçü Ramiz, askerler tarafından kaymakamlığın önüne getirilirken Fatma ve diğer ev halkı da meydana doğru koşmaktalar.

BOMBA GİBİ GELİYORUZ

Özyağcılar, yaptığı açıklamada "Setteki dostluk, özveri hiç bir yerde yok. Tiyatro yapıyormuş gibi çalışıyoruz. Her bölüm bir tiyatro çalışması gibi. birinci bölüm bomba gibi geliyor. Çok güzel sürprizler var" diyerek yeni sezonda da izleyicilerin ekrana kilitleneceğinin sinyalini vermekteydi.

Dizinin henüz yeni dönmeye başlayan fragmanlarında ise Vahide'nin gözyaşları ön plana çıkmakta. Padişah'ın ani bir kararla affettiği İttihat ve Terakkici Mustafa, kızkardeşini de alarak Pürsıçan'a dönüyor. Ancak onlar tam trenden inerken gelişmelerden habersiz olan Yüzbaşı Ahmet Ekrem, Vahide'yi, asılmak üzere olduğunu sandığı nişanlısı Mustafa'ya götürmek için trene bindiriyor. Vahide, Mustafa'yı görecek mi bunu ancak diziyi izleyince anlayacağız...

OYUNCULARDAN TÜYOLAR

Manastırda başlayan yeni sezon çekimlerinde oyuncular adeta ser verip sır vermedi. Dizinin Fatma'sı Şebnem Sönmez bu konuda herhangi bir bilgi sızmasın diye tedbiri elden bırakmayarak çocukları da kamera önünde uyardı ve "Asla en küçük bir tüyo bile veremeyiz" dedi. Ancak, Mustafa'yı oynayan Tolga Sayışman, izleyenlere "Pürsıçan'a geri dönüyor Mustafa.

Fakat belli başlı yasaklarla beraber" açıklamasını yaparken, Ahmet Ekrem'i oynayan Mahir İpek ise "Kendimi galiba geri çekicem Vahide'ye karşı. Zor bir süreç olacak. Aşkını kalbine gömecek herhalde, öyle görüyorum" dedi. Terzi Hasan'ı oynayan Tuna Orhan da "Bana bir rakip geliyor. Terzi geliyor çarşıya. Hasan'ı değişik maceralar bekliyor olabilir" tüyosunu vermekle yetindi.

Elveda Rumeli sevenlerinin merakla beklediği bir başka isim ise Nejat İşler. İşler'in diziye kim olarak gireceğini de 1 Eylül Pazartesi akşamı hep beraber izleyeceğiz...