kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Skibbe: Şanssızdık!

Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
Skibbe: Şanssızdık!
Galatasaray Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kazanamazken sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Michael Skibbe, karşılaşmanın İtalyan hakemi Matteo Trefonilini'yi eleştiri yağmuruna tuttu.

Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısına, ''Steaua Bükreş takımını Şampiyonlar Ligi gruplarına katıldığı için tebrik ederim'' sözleriyle başlayan Skibbe, ''Fakat öyle zannediyorum ki hepimizin gözlediği gibi, hakemin bu akşamın sonucu üzerinde çok büyük etkisi vardı. Oyunun golü yediğimiz evresinde Steaua Bükreş üzerinde baskı elde etmiştik, onlar kontratak yapıyordu. Bu şanssız golle UEFA Kupası'na gidiyor olduğumuz için çok üzgünüz'' dedi.

Skibbe, ''Şanssızlık, diyerek golün ofsayt olduğunu mu söylüyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Evet gol ofsayttı. Hakem maçın içinde birçok pozisyonda karar vermekte zorlandı. Yardımcıları da kendisine yardım etmekte zorlandı. Top toplayıcı çocuklar iyi idare edilmediler, topları geç verdiler. Steaua Bükreşli oyuncular, maçı sekteye uğratacak şekilde sakatlandılar. İtalyan hakem için iyi bir gece olmadı'' yanıtını verdi.

İlk yarının 10. ile 30. dakikaları arasında orta sahada top tutmakta zorlandıklarını belirten Michael Skibbe, ''Devre arasında bunu uzun uzun konuştuk. İkinci yarıya iyi başladık ve baskı kurduk. Fakat defansa yaslanmış olan rakip, kontrataktan gol buldu. Bu daha sonra işimizi güçlendirdi. Daha sonra orta sahadan oyuncu çıkartıp, forvet oyuna alıp risk aldık'' diye konuştu.

''İKİ MAÇTA DA ŞANSSIZDIK''

Skibbe, Steaua Bükreş ile oynadıkları her iki maçta şanssız olduklarını savundu.

İlk maçın 4. dakikasında yedikleri golün kalecilerinin bir şanssızlığı olduğunu belirten Alman çalıştırıcı, ''İki maçta şanssızdık. Ancak bu düzeyde maçlara çıktığınızda daha iyisini becermek zorundasınız'' dedi.

''LİNCOLN FORMDA DEĞİL''

Skibbe, Lincol'un Steaua Bükreş maçında formunda olmadığını kabul etti.

Bir gazetecinin, Lincoln'u maçta beğenip beğenmediğini sorması üzerine, ''Bence Lincoln görevini yerine getirdi bu akşam. Onu çıkartıp yerini başka oyuncu ile doldurmaya çalışmamalıydık. Belki formunda değil, bu konuda haklısınız'' diye yanıt verdi.

Bir Rumen gazetecinin, ''Steaua Bükreş Şampiyonlar Ligi'nde ne yapar?'' sorusu üzerine, ''Kurayı beklemeliyiz, hızlı ve tecrübeli futbolcuları var. Özellikle iyi bir gününde Steaua Bükreş her takımı yenebilir'' ifadesini kullandı.
20:45
Steaua Bükreş- Galatasaray
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (D Spor)
21:00
Fenerbahçe- Partizan
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçı (Futbol Smart)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00