kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Okan Bayülgen

Sezen'in gelinini Okan kaptı

Esin Övet
Okan Bayülgen, ekim ayında 'Disko Kralı' isimli yeni bir program ile ekranlarda olacak. Bayülgen, çalıştığı kadroya Sezen Aksu'nun gelin adayı İlhem'i de kattı ..
Okan Bayülgen, bir buçuk yıl aradan sonra 'Disko Kralı' isimli yepyeni bir program ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Uzun süredir büyük bir ekiple yeni programı üzerinde çalışan Bayülgen program formatını şu sözlerle anlatıyor: "70'lerin diskosundan esinlenmiş bir şey değil bu. Hani eskiden mahallenin öne çıkan ağabeyleri, sağsol olaylarına karışmadan, böyle tabancalar alıp birbirini vurmak yerine Tolgahan dans kursuna gider, oradan da diskolara giderek kendilerini gösterirlerdi. Bu programda bu konuyu irdeleyeceğiz."

Daha sık Türkiye'de olacak

'Disko Kralı' için yeni isimlerle çalışmaya hazırlanan Bayülgen'in yeni keşfi Sezen Aksu'nun gelin adayı İlhem Khodja. Fransa'da yaşayan ve çok sık Türkiye'ye gelmeyen İlhem'e, Bayülgen yeni programda şarkı söylemesi için teklif götürdü. Khodja, "Mithatcan, Levent'te ev tuttu. Onunla orada biraz daha fazla yaşamak istiyorum. O yüzden daha sık Türkiye'de olacağım" diyerek Okan Bayülgen'in teklifini kabul etti.