kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bir kadının ralli yapıyor olması bana çok hoş geliyor

* Ekşisözlükte sizin için 'Arabaları idare etmekteki yeteneğini kadınları idare etmekte kullanamayıp, duygusal kazalara sebebiyet vermiştir' diye yazmışlar...
Bu soruya cevap vermeyeyim. Mart ayının sonunda evlendim ben ve çok mutluyum. Eşim bu camianın dışında biri. Onu kim yazdı, niye yazdı bilmiyorum.

* Eşiniz sizi izlemeye geliyor mu?
Evet izler.

* Peki size nasihatları oluyor mu?
Annemin aman oğlum yavaş kullan durumu var. Ama eşimin yok!

* Anneniz hâlâ bunu söylüyor mu?
İlk zamanlar oluyordu. Şimdi böyle bir şey söylemiyor. Bizde de yavaş yarış durumu vardı. Şimdi yok. Çok severek uğraştığımız için onlar da bu mücadeleyi daha doğal karşılamaya başlıyor.

* Kadınlar normalde daha çekici bulmaz mı ralli yapan erkekleri?
Bu soru bize çok soruldu. Otomobil sporu ve çekicilik... Ben bunu cevaplayamam. Erkeğin yarışıyor olmasını en iyi kadınlar tarif edebilir ama bir kadının yarışıyor olması bana ilginç geliyor. Özellikle Türk toplumunda o cesareti göstermesi bize hoş geliyor ve destekliyoruz. Yarışlarda daha çok kadın yarışçı görmek istiyoruz.

* Kadınları etkilemek için sizden ralli dersi alan insanlar var mı?
Otomobil sporunda şöyle bir şey var. Bizden ders alan iki tür insan tipi var: Biri otomobil sporunu otomobil merakı yüzünden girmiş insanlar. Diğeri sosyal aktivite olarak görüyor. Ama bugün futbol maçını izlemeye gidenlerde de durum aynı. Maç başlayınca değişen insanlar var.