kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Atatürk Havalimanı'nda gerginlik

Yeni Haber
Tur şirketinin fazla bilet satmasıyla mağdur olan yaklaşık 60 yolcu, Amsterdam'a gidecek uçağa dolu olduğu gerekçesiyle alınmadı.

Alınan bilgiye göre Pakistan Havayolları ile bugün saat 11.00'de İstanbul'dan Amsterdam'a gitmek için Komfor Turizm'den bilet alan 60 kadar yolcu, sabah Atatürk Havalimanı'na geldi. Yolcular, İslamabad'dan gelip İstanbul üzerinden Amsterdam'a gidecek Pakistan uçağını beklemeye başladı. Uçak, saat 09.00'da İstanbul'a geldi ve bir sonraki uçuş olan 761 sefer sayılı saat 11.00'deki Amsterdam seferi hazırlıklarına başladı. Havalimanında bekleyen Amsterdam yolcuları da bilet bagaj işlemleri için kontuarın önünde sıraya girdi. Ancak bir süre sonra uçağın dolu olduğu ve İstanbul'dan yolcu alınmayacağı belirtildi.

Bunun üzerine sinirlenen yolcular bilet satmakla görevli Komfor Turizm ofisinin önünde toplandı. Sorunu çözmek için bir süre tartışsalar da bir netice alamadılar. Harun Çelik isimli vatandaş, "Bugün uçacağız diye Komfor Turizm'den bilet aldık. Ama şimdi uçak dolu diyorlar. Paramızı iade etsinler başımızın çaresine bakalım'' diye dert yandı.

Abdulkadir Yılmaz da, ''Rezillik. Bu insanların hepsi burada kaldı. 'Akşam göndereceğiz' diyorlar ama o da belli değil'' dedi. Küçük çocuğu ile mağdur olan Ayşegül Atik ise, Amsterdam'a gitmek için geldiklerini ancak uçak dolu olduğu için uçamadıklarını anlattı.

(CİHAN)