kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Gene Altur!..

SEVGİLİ Dostum Abdürrahim Albayrak !.. Senin Altur, gördüğüm, rastladığım her yerde trafik katili olmaya devam ediyor.
Bu kentin trafiğinin hem de en yoğun saatlerde kilitlenmesine sebep olan servis araçlarının çevrede nefret uyandırmamak için, kurallara, insanlara, öbür araçlara en saygılı şöförler tarafından kullanılması gerekir. Oysa durum tam tersi.. Nerde uyanık, nerde ötekileri eşek yerine koyan var, sende.. Nerde Altur'a rastlasam olay..
Geçen yazdığımda, e-mailler yağdı. Şikâyetçi olanın haddi hesabı yok. "Ben eskiden Altur'da çalıştım. Onların polisle anlaşması var, bu yüzden pervasızlar" diyen birinin mektubunu da polise teslim ettim.
Var mı bilmem ama, pervasızlıkları kesin.
İşte 34 UA 9243.. Hem de boş.. Hem de mesai bitmiş, servise dönüyor, saat akşamın sekizi falan çünkü.. Buna rağmen Büyükdere Caddesi'nin yoğun trafiği içinde durmadan şerit değiştiriyor, bir araba öne geçmek için. Şerit değiştirirken, kendisi minibüs, üstelik babasının arabası değil ya, milletin üzerine sürüyor. Ercan bize çarpmasını son anda engelledi.. Senin şöförün, sol dirseğini de cam kenarına külhanbey tavrı ile dayamış, bir sağa, bir sola dalmaya devam ederek önümüze geçti ve az sonra da defolup gözden kayboldu, kim bilir daha kaç arabayı tehdit ederek..
Bu mudur, Abdürrahim Kardeşim.. Bu mudur?..
Bu şöförler Altur'a ve senin adına yakışıyor mu?..