kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evini alana otomobilini hediye edecek

Yeni Haber
Kayseri'de bir esnaf satışa çıkardığı evini alana, elden çıkartmayı düşündüğü antika otomobilini hediye edecek.

Kılıçaslan Mahallesi'nde elektrik işleri yapan Ahmet Lafcı, 45 yıldır oturduğu babasından kalan evini satışa çıkardı. Antika olduğunu belirttiği otomobilini de elinden çıkartmak isteyen Lafcı, evi alana otomobilini hediye etmeye karar verdi.

Eski model antika otomobilinin üzerine ''Evimi alana bu otomobili hediye edeceğim'' yazan Lafcı, yaptığı açıklamada, 45 yıldır oturdukları evlerini satma kararı aldıklarını söyledi.

Evlerinin bulunduğu bölgenin son yıllarda çok geliştiğini, ev ve arsa fiyatlarının arttığını ifade eden Lafcı, ''Baba yadigarı evimiz 740 metrekare arsa üzerine. Evimizin caddeye bakan ön bölümünü de iş yeri olarak kullanıyoruz. Bu bölge son dönemde çok gelişti ve değerlendi'' dedi.

Evini arsasıyla birlikte 650 bin avroya satmayı planladığını belirten Lafcı, şunları söyledi:

''1964 model antika bir otomobilim var. Onu da satmayı düşünüyordum. Evi satışa çıkarınca, evi alana otomobilimi hediye etmeye karar verdim. Evin değeri yanında aslında otomobilin değeri çok fazla önemli değil. Ancak, araba promosyonu insanların ilgisini çekiyor. Arabamı hediye edeceğimi duyurduktan sonra evin taliplileri artmaya başladı.''

AA