kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
06:30 Kahvaltı Haberleri
08:45 Müge Anlı ile Tatlı Sert
11:00 Yerli Dizi
12:30 Gün Ortası
13:00 Ağız Tadıyla
14:50 Yerli Dizi
17:10 Benim Annem Bir Melek (Tekrar)
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:45 Spor
20:40 Yerli Dizi
23:20 Santra
01:10 Müge Anlı ile Tatlı Sert (Tekrar)
 
08:45 Müge Anlı ile Tatlı Sert
Müge Anlı İle Tatlı Sert.
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' hafta içi her gün atv'de yayınlanmaya devam ediyor. Programa bugün 20 gün önce evinin çatısında boğazı kesilmiş olarak bulunan 14 yaşındaki Gizem'in annesi katılıyor ve kızıyla ilgili bilinmeyenleri canlı yayında ilk kez Müge Anlı'ya anlatıyor. Programda ayrıca kanser konusu ünlü profesörlerle birlikte masaya yatırılıyor. atv 08.45
 
13:00 Ağız Tadıyla
Biri mutfak üniversitesinden mezun, diğeri gerçek üniversite mezunu iki insan mutfakta biraraya gelirse ne olur? Üstelik bu ikili kaynana ile gelin olursa... Yanıtı 'Ağız Tadıyla' programında.
atv ekranlarında bugün saat 13.00'de çok farklı bir yemek programı başlıyor: 'Ağız Tadıyla'... Hafta içi her gün yayınlanacak yapım, Türkiye'nin ilk mutfak sit-com'u olma özelliğini taşıyor. Programda Sumru Yavrucuk ve Didem Balçın hem oyunculuklarıyla hem de becerileriyle izleyenlere eğlenceli saatler yaşatacak. Ağız Tadıyla'da Yavrucuk özel hazırlanmış hamur kıyafetlerin içerisine girerek 100 kiloluk bir kaynanayı, Balçın ise gelinini canlandıracak. Gelinle kaynana sadece sesi duyulan iki erkek için yemek yapacak, zaman zaman da tatlı tatlı atışacaklar. Programı diğer sanatçıların hazırladığı yemek programlarından ayıran en önemli özelliği içeriğinin senarist tarafından yazılması ve iki ünlü sanatçının yemek yapmayı bilmesi. Ama buna rağmen Yavrucuk ve Balçın bu becerilerini geliştirmek için 1 ay boyunca haftada 8 saat yemek dersi aldı.

SENARYOSU ÖZGÜN
* Böyle bir program fikri nasıl ortaya çıktı?
Sumru Yavrucuk:
Uzun zamandan beri yemek programı yapmam için teklifler geliyordu. Belki de Yabancı Damat'tan kaynaklanmış bir durum da olabilir. Çünkü orada ben yemekleri kendim yapıyordum. Bu yüzden belki insanlar bir bağ kurmuş olabilir. Geçen yıldan beri de 'Farklı ne yapabilirim?' diye düşünüyordum. Sonra böyle bir proje ortaya çıktı. Ama sonuçtan çok memnunuz. Umarım seyirciler de memnun kalırlar.

* Sitcom tadında bir yemek programı olacak galiba...
S.Y.:
Çok özgün bir senaryosu var. Diğer sanatçıların yaptığı yemek programlarına baktığınız zaman sanatçı genelde kendi adına yemekler yapıyor. Bizde ise izleyenler oyuncuları ve karakterleri görecekler. Ben burada bir kaynanayı oynuyorum. Didem de gelini oynuyor. Kaynana Şenay ile gelini Pelin'in günlük mutfaktaki hayatlarını canlandıracağız. Biri mutfak üniversitesinden mezun, diğeri de gerçekten üniversite mezunu iki insan mutfakta bir araya gelince neler olur? Tabii bu arada da lezzetli yemekler de yapacağız.

YEMEK DERSLERİ ALDIK
* Program henüz başlamadan, mutfak ve yemek üzerine de bir eğitim almışsınız... Doğru mu?
S.Y.:
1 aylık bir hazırlık dönemimiz oldu. Bu sürede yemek dersleri aldık. Aslında bir ay artı 20 yıllık bir tecrübem var. (gülüyor) Yani yemek yapma dersi almaya gerek yoktu. Ama bir sezon içinde 160 farklı yemek yapmayı hedeflediğimiz için yardım almak zorunda kaldık.

* Eğitimler sırasında aslında programın provasını da yapmış oldunuz değil mi?
Didem Balçın.:
Kesinlikle... Dersler sırasında bir anlamda da prova yapmış olduk. Yazılan senaryoyu burada çalıştık.
S.Y.: Ayrıca bu eğitimler sırasında birbirimize de alışmış olduk. Gerçi daha önce de 'Sevgili Dünürüm' dizisinde beraber çalışmıştık ama böyle olunca daha güzel bir sıcaklık oldu. Bu eğitimlerde nerede espri bulabiliriz, nasıl güzel bir ortam yaratabiliriz onları da çalıştık. Çünkü biz beraber eğlenirsek, seyirci de bizimle beraber eğlenecektir.
atv 13.00
 
20:40 Yerli Dizi
Kuponunu Kaan'ın çaldığından emin olan Cansu için artık hesaplaşma vakti gelmiştir. Genç kız atölyeyi Kaan'ın kafasına yıkmaya kararlıdır .
Ozan Dağgez ve İpek Karapınar'ın oynadığı 'Talih Kuşu' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekranda. Bu bölümde olaylar şöyle gelişecek: Cansu, kuponunu Kaan'ın çaldığından emindir. Hatta gözünün içine baka baka paraları yemek için mahallesinde de dükkan açmıştır. Kaan çıldıran Cansu'yu teskin etmeye çalışır ama sonunda pes eder. Cansu ise hırsını alamamıştır ve onunla hesaplaşmak üzere yola düşer. Mahalleye ayaklı bomba gibi giren Cansu'yu kimse tutamaz. Genç kız artık atölyeyi Kaan'ın kafasına yıkmaya kararlıdır. ATV 20.40
 
23:20 Santra
'Santra'da yine her pazartesi usta yorumcular futbol dünyasındaki gelişmeleri masaya yatıracak.
Bir futbol klasiği haline gelen 'Santra' bu gece yeni sezonu açıyor. atv Spor Müdürü Selçuk Manav yönetiminde hazırlanan programın takım kaptanlığını yine duayen gazeteci ve spor yazarı Kazım Kanat yapacak. Geçen sezon olduğu gibi her pazartesi yayınlanacak programda FB ve GS'nin efsanevi kaptanları; Cüneyt Tanman ve Selçuk Yula yorumlarıyla farklarını ortaya koyacak. Tartışmalı pozisyonları ve hakem dünyasında yaşananları MHK eski başkanı Mustafa Çulcu analiz edecek. ATV 23.20