kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Erdoğan güreşçi gençlerle şakalaştı.

'Yetim hakkı yiyeni barındırmayacağız'

Enis YILDIRIM GÜNEYSU
AKP'li Şaban Dişli ile ilgili rüşvet iddialarının ardından suskunluğunu sürdüren Erdoğan, Güneysu'dan örtülü göndermede bulundu..
Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli hakkındaki rüşvet iddialarıyla ilgili suskunluğunu sürdürürken, memleketi Güneysu'dan göndermede bulundu. Partililere seslenen Erdoğan, "Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemedik ve yedirmeyeceğiz. Aksi varsa, yiyen varsa onu da aramızda barındırmayacağız" dedi. AKP Güneysu 3. Olağan Kongresi'ne katılan Erdoğan kürsüye çıktığında arka sıralarda oturan Ayşegül İrem Kazdal (8) isimli küçük kız "Durmak yok hizmete devam" diye bağırdı. Küçük kızı gülerek dinleyen Erdoğan, "Slogan değişti. Ama bu da güzel" yanıtı verdi. Türkiye'nin AKP politikalarıyla karanlık bir tünelden çıktığını vurgulayan Erdoğan, "Millete sırtını yaslayan AKP kadroları popülizm tuzağına düşmedi. Bölünmüş, parçalanmış ve çamur atan siyaset geleneğini bertaraf ettik. Bizim iktidarımızda başkent çözümün adresi olmuştur. Mafyalar, çeteler bu dönemde çökmeye başlamıştır" dedi. Erdoğan, uyarılarını şöyle sürdürdü: "Verdiğimiz işleri takip ettik, kovaladık. Verdiğimizin nerelere harcandığını denetledik. Zira tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemedik ve yedirmeyeceğiz. Aksi varsa, yiyen varsa onu da aramızda barındırmayacağız. Bunun için de hep beraber oto kontrolümüzü yapacağız. Masa başından ülkeyi yönetmiyoruz." Erdoğan, şu mesajları verdi:

MİLLETE HİZMET
*
Haksız makam, servet, ün ve şöhret isteyen lütfen bizden uzak dursun. Millete hizmet etmek isteyen vatandaşımızın yeri de her zaman başımızın üstüdür.
* Bizden önce de buradan Başbakan çıktı. Ve onlar da devamlı meydanlarda söz verdiler. 'Rize'ye üniversite kazandıracağız' dediler, ne oldu? Meydanda kaldı söyledikleri. Ama bizim söylediklerimiz meydanda kalmadı.