kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Ev poğaçası

Margarin, sirke, süt ve kabartma tozu bir kaba alınır. İyice karıştırılır. Malzemelerin içine un elenir ve yoğrulur. Bir gece buzdolabında bekletilir. 15 parçaya ayrılır. Elle açılır istenilen iç konur kapatılır. Üzerine yumurta sürülür. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirilir.

MALZEMELER 4 kişilik

*
250 gram margarin (oda sıcaklığında)

* 2 çorba kaşığı sirke

* 1 çay bardağı süt

* 4 su bardağı un

* 1 yumurta sarısı

* 1 çay kaşığı kabartma tozu