kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2'den sadece 500 adet üretecek olan Alman üretici, Cayman S Sport'tan ise sadece 700 adet üretecek.

Porsche'nin iki yeni özel serisi siparişle Türkiye'de

19.08.2008
Lüks spor otomobil üreticisi Porsche, Boxster ve Cayman S modellerinden yola çıkarak iki yeni özel seriyi tanıttı. Ekim ayında Avrupa'da satışa sunulacak özel araçlar Türkiye'ye siparişle gelecek..
Alman spor otomobil ve arazi aracı üreticisi Porsche AG, Boxster ve Cayman S modellerinden yola çıkarak hazırladığı daha güçlü ve özgün özelliklere sahip iki yeni özel seriyi daha tanıttı. Ekim ayında Batı Avrupa pazarlarında satışa sunulacak olan Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2 ve Cayman S Sport, çarpıcı ve kişileştirilmiş türde sportiflik arayan otomobil tutkunlarına hitap ediyor. Doğuş Otomotiv- Porsche, her iki modeli de sipariş üzerine ithal edecek. Her iki özel seride de kullanılan 3.4 litre hacimli ve 303 bg'lik motor, diğer S modellerine göre 8 bg daha fazla güç üretmesiyle de dikkat çekiyor. Boxster modeli baz alınarak geliştirilen Boxster S Porsche Design Edition 2, tek üretim rengi olarak belirlenen Carrera Beyazı ve gri renkli gövde şeritleriyle dikkat çekiyor. Bununla birlikte kırmızı stop lambaları, 19 inçlik SportDesign jantlar ve yan hava girişleri aracın görsel diğer farklılıklarını oluşturuyor. Porsche 911 GT3'ün gövde rengi seçenekleri arasında yer alan turuncu ya da yeşil renkle de sipariş verilebilen Cayman S Sport, yine GT3 modelinde olduğu gibi siyah renkli jantları, dış aynaları ve hava girişleriyle farklı bir görsellik sunuyor.
Haberin fotoğrafları