kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ebru Gündeş Ankaralıları coşturdu

Yeni Haber
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava konserleri ünlü sanatçılarla başkentlileri buluşturmaya devam ediyor.

Konser programları çerçevesinde dün gece sahne alan Ebru Gündeş, Dikmen Vadisi'nde başkentlilere müzik ziyafeti yaşattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de izlediği konserde Ebru Gündeş, Anfi Tiyatro alanına sığmayan binlerce sevenini birbirinden güzel parçalarıyla tam 2 saat boyunca coşturdu. Konser sırasında Ebru Gündeş'in daveti üzerine sahneye gelen Melih Gökçek, Ebru Gündeş'in bu yıl Ankara'da sadece Dikmen Vadisi'ne değil birçok konsere geldiğini ve Ankaralıları coşturduğunu hatırlatarak, Gündeş'e teşekkür etti. Ebru Gündeş de birçok şehirde belediyelerin daveti üzerine konserler verdiğini, ancak Ankara'nın yerinin kendisi için ayrı olduğunu söyledi. Bu arada Ebru Gündeş konseri öncesi sahne alan amatör müzik grubu şarkılarıyla seyircilere keyifli anlar yaşatırken, Rus Sirk Grubu'nun gösterileri ilgiyle izlendi. Kenya Gösteri Grubu'nun akrobatik gösterilerinin yanı sıra özellikle ateşle yapılan tehlikeli şovları da büyük alkış aldı.

İHA