kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘KOCAMDAN GİZLEDİM’ Sanığın eşi D.B. mahkemede, öldürülen simitçinin daha önce kendisine elle sarkıntılık ettiğini, ancak bunu kocasından gizlediğini öne sürdü.

'O kadın benim karım' cinayeti

Rıdvan UYSAL SABAH
Bir kadını beğendiğini yanlışlıkla kocasına anlatan simitçi öldürüldü. Sanık, "Birlikte olmak istiyorum' dediği kadın eşim çıkınca kendimi kaybettim" dedi..
Eskişehir'de 3 Mayıs'ta yaşanan olayda, simitçi Mustafa Göktaş (57), yeni tanıştığı 18 yaşındaki Osman B., beğendiği kadını "Kalçası ve göğüsleri çok hoşuma gidiyor. Sabaha kadar onunla birlikte olmak istiyorum" diye anlattı. Ancak anlatılan kadının eşi olduğunu anlayan Osman B., yanındaki tabancayla ateş açtı. Yaralı halde 50 metre kaçabilen simitçi hayatını kaybetti. Zanlı olaydan bir ay sonra yakalandı. Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün müebbet hapis istemiyle yargılanmasına başlanan Osman B., cinayeti itiraf ederek olayı şöyle anlattı: "Olay günü mezarlıkta bekçilik yapan Özcan Karakaya'nın yanına sohbet için gittim. Alkollüydüm, yanımda da kuru sıkı tabanca vardı. Tabancanın ağzındaki vidayı söküp namlusuna bilye koymuştum. Kapıyı Mustafa Göktaş açtı. Bekçiyi sorduğumda orada olmadığını, içeride bekleyebileceğimi söyledi. Sohbet ederken 'Akşamları buraya bir kız su doldurmaya geliyor. Eğilince göğüslerini, beli açıldığında da iç çamaşırını gördüm. Kalçaları çok hoşuma gidiyor. Sabaha kadar onunla birlikte olmak istiyorum' deyince sinirlendim. Çünkü bahsettiği eşimdi. Belimdeki tabancayı çıkarıp ateş ettim. Yere yığılan Göktaş, kapıyı açarak kaçtı."

'SARKINTILIK ETTİ'
Sanığın eşi D. B. da (19), öldürülen Göktaş'ın daha önce kalçasına dokunarak kendisini taciz ettiğini, ancak bundan kocasına bahsetmediğini söyledi. Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesi ve olayda kullanılan kurusıkıdan bozma tabancayla ilgili Adli Tıp Kurumu'nun vereceği raporun beklenmesi için duruşmayı erteledi.