kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yıkanmış gömlekler kravat takılsa bile sportif havasından bir şey kaybetmiyor.

Vazgeçilmez ikili: Siyah-beyaz

Esra Çoruh
Ayrılmaz ikili olan siyah-beyaz renklerini birlikte giymenin birçok farklı yolu olduğunu biliyor musunuz? İşte siyah-beyaz ikilisinin vazgeçilmez birlikteliği..
1- Merhaba. 27 yaşımdayım, beyaz gömleği çok seviyorum ancak her giydiğimde bir düğüne gidiyormuşum gibi hissediyorum. Sizden beyaz gömleği nasıl sporlaştırabileceğimi öğrenmek istiyorum. (Cem M.- İstanbul)
Beyaz gömlek gerçekten de erkeğe çok yakışan ve şık duran bir parça. Ancak yaşınızdan dolayı beyaz gömleği ciddi bulduğunuzu düşünüyorum. Yoksa beyaz gömlek her zaman ciddi değildir. Yaz günleri için yıkanmış olanlarını tercih edebilirsiniz. Bu yıkanmış gömleklerin kollarını da kıvırarak rahatlıkla spor havaya sokabilirsiniz. Hatta bu tarz gömlekleri plajda şort mayolarınızın üzerine bile rahatlıkla giyebilirsiniz. Siyah-beyaz ikilisini düşünerek gömleğinizi siyah jeanle tamamladığınızda da çok şık olacağınızı unutmayın. Dilerseniz sezonun modası ince kravatlarla da yine bu yıkanmış gömlekleri tamamlayabilirsiniz. Kravat taksanız bile bu gömlekleri ciddileştirmemiş olacaksınız.

2- Merhaba. Kendime beyaz jean aldım ancak aldığım günden bu yana gardırobumda bekliyor. Çünkü nasıl giyeceğimi bilmiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler. (Orhan M.-Ankara)
Beyaz jeani de normal bir jean giymiş gibi düşünebilirsiniz. Özellikle ince yapıdaysanız yaz günleri için farklı bir jean alternatifi olacaktır. Beyaz jeanin en fazla siyahla tamamlandığında çok güzel ve şık durduğunu hatırlatalım. Beyaz jeanin üzerine yine beyaz giymekten sakının. Siyah bir tişört ya da gömlekle tamamladığınızda ciddi bir hava istiyorsanız siyah mokasenlerle, eğer spor bir hava istiyorsanız da beyaz sneakerlarla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca beyaz jeanin siyah-beyaz çizgili ya da ekoseli gömleklerle de çok şık olduğunu aklınızdan çıkarmayın!

3- Esra Hanım, çizgili tişört ya da yelek giymek demode mi? Çizgili giymeyi seviyorum ama nasıl giyeceğimi bilemiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. (Umut K. -İstanbul)
Çizgili tişört modası bu sezon çok var. Özellikle siyahbeyaz çizgili tişörtleri rahatlıkla jeanlerle ya da şortlarla tamamlayabilirsiniz. Hatta marin modasına da çizgililerle uymuş olursunuz. Çizgili tişörtleri siyah ya da beyaz jeanle tamamladığınızda da çok şık ve trendy görünebileceğinizi unutmayın. Çizgili yeleklere gelince, size ince örgülü triko yelek giymenizi öneririz. İçine giyeceğiniz beyaz yarım kollu atletlerle çok modern duracaktır.
Haberin fotoğrafları