kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KAZIM KANAT

Yurtsever olmanın adı ne zaman faşistlik oldu

Ustamız Hıncal Uluç buyurdu; Aurelio ile Elvan'a karşı çıkanlar ırkçı, kafatasçı ve faşistlerdir . Peki Uluç bu durumda ne oluyor? Aynen söylüyorum; annesini yat sanan yavru balina! Bak Uluç büyüğüm. Spor yazarlığına 40 yılını veren bay Kazım Kanat'ın Aurelio ve Elvan'a karşı çıkmasını kafatasçı ve ırkçı faşist olarak nitelemen hoş değil şık değil. Bunu bana yapılmış en büyük hakaret olarak kabul ediyorum ve protesto ediyorum. Ben diyorum ki; para ile devşirilen sporculara, para ile alınan madalyalara hayır... Ben diyorum ki bu kutsal formayı ve görevi bu toprakların çocuklarına verelim.
Sen ise şunu diyorsun Hıncal usta; başarı olsun da nasıl olursa olsun, kiminle gelirse gelsin... ( Güreşteki altın madalya töreninde sırtında Türk forması olan Dağıstanlı güreşçi eli ile nereye mesaj yolladı?)
Aramızdaki fark şudur: Hıncal usta senin savunduğun ilke ilkesizliktir. Benim savunduğum tek ilke ülkemin gençliğidir. Ben bunları yaptığım için, senin gözünde ben faşist, ırkçı ve kafatasçı oluyorsam . O zaman yine senin sevdiğin lafla nokta koyuyorum; Öyleyse öl Kazım!