kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çiller torpili!

Yeni Haber
Yağmur Ünal, Tansu Çiller'in oğlu Berk'in sevgilisi olmasının meyvelerini toplamaya başladı.

Eski Başbakan Çiller, Yağmur'a ABD'de iş bulunması için kolları sıvadı. Sosyoloji, TV programcılığı ve yönetmenlik eğitimi alan Yağmur, Berk'in annesi sayesinde sanatını konuşturacak.

BAŞBAKAN TORPİLİ

Eski Başbakan Tansu Çiller, küçük oğlu Berk'in sevgilisi Yağmur Ünal için ilişkilerini konuşturdu. Çiller, Yağmur'a Amerika'daki bir şirkette iş buldu.

BARIŞMALARINI İSTİYORDU

Türkan Şoray ile Cihan Ünal'ın güzel kızı Yağmur'la Berk Çiller'in barışması en çok Tansu Çiller'i sevindirmişti. Küçük oğlunun hem güzel hem de eğitimli sevgilisini çok beğenen Çiller'in genç çiftin yeniden barışmasında bile pay sahibi olduğu söylenmişti. Hatta Berk Çiller ile Yağmur Ünal, Tansu Çiller'in lüks yatında Bodrum tatili yapmıştı. Son haberler de Tansu Çiller'in Yağmur Ünal'ı ne kadar çok sevdiğinin kanıtı oldu.

ULUSLARARASI BİR ŞİRKET

Koç Üniversitesi'nde aldığı sosyoloji eğitiminden sonra Amerika'da televizyon programcılığı ve yönetimi üzerine eğitim gören Yağmur Ünal'a iş bulması konusunda en büyük destek müstakbel kayınvalidesinden geldi.

Tansu Çiller, Amerika'daki nüfuzlu arkadaşlarından Yağmur'a iş bulmasını rica etti. Ve Yağmur Ünal, kısa zaman içinde bir Amerikan şirketinde işe başlayacağının haberini aldı.

SAKLAMBAÇ