kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkanlar

Odeon'dan arşivlik Anadolu türküleri
'Şark-ı Ahenk' Anadolu'nun birçok yöresine ait oyun havalarından derlenmiş bir albüm 1960-1970 yılları arasında yapılmış olan bu kayıtlar birbirinden çok sevilen Anadolu türküleri ustaları tarafından yorumlanmış. Anadolu'nun en seçkin eserlerinden oluşan bu albüm Odeon etiketi ile çıktı.

Müzik için müsaade istedi
Ebru Aydın 'Müsaadenizle' adını verdiği maksi single'ı ile yedi yıl aradan sonra sevenleriyle buluştu. Aydın albümünde Mustafa Sandal ve Gökhan Özen'in yanı sıra Sinan Akçıl ve Erhan Bayrak gibi ünlü aranjörlerle çalıştı.

Eylem albümünü İngiltere'de yaptı
R&B tarzı şarkılar söyleyen ve yurtdışında çeşitli reklam filmlerinde rol alan Eylem ikinci albümü '1 Sonraki' yi çıkardı. Eylem albümünü İngiltere'de tamamladı ve burada dünyaca ünlü müzisyenler ve aranjörlerle birlikte çalıştı. Albümde dört tanesi İngilizce olmak üzere 12 şarkı yer alıyor.

Önce limuzin sonra albüm
Ödül törenlerine limuzin ve fayton ile giderek adını duyuran şarkıcı Hülya Evrensel ilk albümünü çıkardı. 'Yalansın' isimli albümde arabesk ve fantezi şarkıları yorumlayan Evrensel'in süpervizörlüğünü de Ali Tekintüre üstlendi.
Haberin fotoğrafları