kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aylardır manikür yaptırmayan Holmes, bakımsız ellerini kimse görmesin diye yaz günü eldiven takıyor.

Scientology Tarikatı istedi Katie manikürü bıraktı!

Katie Holmes son günlerde nereye gitse ellerini saklıyor. Yakın dostları bu durumu, güzel aktrisin Scientology Tarikatı'nın isteğiyle manikürü bırakmasına bağlıyor.....
Ünlü oyuncu Katie Holmes, Tom Cruise ile birlikte olmaya başladığı günden beri yakışıklı aktörün üyesi olduğu Scientology Tarikatı'nın kurallarına göre yaşıyor. Kızı Suri'yi bu tarikatın geleneklerine bağlı kalarak 'sessiz doğum' yöntemiyle dünyaya getiren Holmes, onu yine bu kuralların ışığı altında yetiştiriyor. Tarikatın etkisi yalnızca Suri'nin yetiştiriliş şeklinde değil, Holmes'ün bazı sıradışı davranışlarında da kendisini fazlasıyla gösteriyor.

ELLERİNİ SÜREKLİ GİZLİYOR
Holmes, çevresindekileri hayrete düşüren bu davranışlarından sonuncusunu geçtiğimiz günlerde sergiledi. 'Eli Stone' adlı diziye konuk oyuncu olarak katılan güzel aktris, sette dolaşırken ellerini hırkasının içine sakladı. Onu yaz günü bu şekilde görenler üşüdüğünü ve hastalanmak üzere olduğunu düşündü.

KALIN GİYİNEREK ZAYIFLIYOR
Aynı hafta kızı Suri ile birlikte gezerken görüntülenen Holmes, bu kez kavurucu sıcağın altında kalın hırka giymiş ve eldiven takmıştı. Ünlü oyuncu, kendisine yönelen şaşkın bakışları aldırmasa da; Fransız Closer dergisine konuşan yakın dostları onun bu tavırlarının nedeninin Scientology Tarikatı'nın arındırma programına katılması olduğunu açıkladı. Holmes'un aylardır bu program dahilinde manikür yaptırmadığını ve bu yüzden ellerini sakladığını belirten dostları ekledi: "Katie, el ve ayaklarına artık bakım yaptırmıyor. Ayrıca yine tarikatın yönlendirmesiyle çok kalın giyiniyor. Bu sayede terleyerek, doğal bir zayıflama süreci geçireceğini düşünüyor."
Haberin fotoğrafları