kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Küçükçekmece'de tren faciası: 1 ölü

Yeni Haber
Küçükçekmece'de banliyö treninin çarpması sonucu ölen 13 yaşındaki çocuğun ardından aynı şekilde bir çocuk daha trenin altında kalarak can verdi.

Geçtiğimiz hafta 13 yaşındaki Ebubekir Cankı'nın tren altında kalarak hayatını kaybetmesinin ardından önceki gün de 10 yaşındaki Emre Arabacı hareket halindeki trenden düşerek yaralanmıştı. Bugün ise, saat 22.00 sıralarında karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı belirtilen 12-13 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek çocuğu, Küçükçekmece Tren İstasyonu'na yaklaşan Halkalı-Sirkeci banliyö treninin altında kalarak feci şekilde can verdi. Trenden inen vatandaşların ilk müdahalesini yaptığı çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.

Olay yerinde toplanan vatandaşlar ise, son günlerde aynı yerde yaşanan ve ölümle sonuçlanan kazalara tepki gösterdi. Polis ve savcılık tarafından yapılan inceleme çalışmlarının ardından çocuğun cesedi, otopsi yapılmak üzere ambulansla adli tıp morguna götürüldü. Küçük çocuğun üzerinden kimliği çıkmazken, polis ekiplerinin kimlik tespiti için ailesi ve yakınlarına ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

(İHA)