kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Çakma Çiller' işinden oldu!

Yeni Haber
Dizideki rol için 27 bin YTL'ye Çiller estetiği yaptıran manken Çiğdem'e ikinci darbe. Tiyatrocuların "Şapşal" diye alay ettiği Savaş, dizinin önüne geçtiği gerekçesiyle kovuldu.

*ÇİĞDEM SAVAŞ'IN SON HALİ...

*ÇİĞDEM SAVAŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇAKMA ÇİLLER'E ŞOK!..

Cumhuriyet Kadınları isimli projede Tansu Çiller'i canlandıracağı konuşulan Çiğdem Savaş, Çiller'e benzemek için 27 bin YTL ödedi ve estetik oldu. Yine de Çiller'e benzemeyen Savaş, ikinci hayal kırıklığını ise projenin yapımcısı Seyhan Soylu'nun açıklamalarıyla yaşadı.

BAŞKA BİR İSİMLE ANLAŞILDI

Soylu, Çiğdem Savaş'ın yapmış olduğu estetiğin projenin önüne geçtiğini söyledi ve ekledi: "Çiğdem çok inatçı bir kız. İnat etti estetik oldu, plastik makyaj ile Tansu Çiller'e benzeyebilirdi. Projenin önüne geçti.

Projede artık Çiller olarak yer vermeyi düşünmüyorum. Zaten kendisiyle böyle bir sözleşmemiz de yoktu.'' Kendilerine Tansu Çiller'i canlandıracak yeni bir isim bulduklarını da dile getiren Seyhan Soylu, "Bu isim de en az Çiğdem Savaş kadar gündeme gelecek birisidir" dedi.

EVİNDEN DIŞARI ÇIKMIYOR

Bu arada haber karşısında gözyaşlarına boğulan Savaş, şunları söyledi: Projeden çıkartılmadım ama Tansu Çiller'i canlandırmayacak olmam beni yıktı. Çiller rolünü geri almak için elimden geleni yapacağım. Tansu Çiller'e benzemek için 2 operasyon geçirecektim ama artık vazgeçtim.

TAKVİM