kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yalanlayadur!

GALİP ÖZTÜRK
Aziz Yıldırım'ın transferini "Pahalı almayacağız" diye yalanladığı Senna çok net konuştu: "Aragones beni arayıp istediğini söyledi. İki kulüp pazarlık halinde"..
Villarreal'in yıldızı Senna, Fenerbahçe'nin teklifini İspanyol radyosu Punto'ya doğruladı ve Aragones'in "Benimle çalışır mısın?" teklifine olumlu yanıt verdiğini açıkladı. Villarreal'in Brezilya asıllı ön liberosu Marcos Senna, Fenerbahçe'den teklif aldığını ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Danimarka Milli Takımı ile oynanan hazırlık maçı öncesi Punto'nun sorularını yanıtlayan 32 yaşındaki oyuncu, radyoya Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in kendisini aradığını belirterek, "Luis bana 'Benimle çalışır mısın?' dedi. Ben de, 'Elbette isterim. Ama bu konuda biliyorsun tek yetkili ben değilim. Kulübümün de kararı önemli" dedim" ifadesini kullandı.

PAZARLIK SÜRÜYOR
Senna, tüm yetkiyi menajeri Eli Coimbra'ya verdiğini belirtirken, "Şu anda iki kulüp arasında ve menajerimle görüşmeler sürüyor" dedi. İspanyol basını Villarreal'in 20 milyon euro bonservis bedeli istediğini, Fenerbahçe'nin de bu rakamı azaltmaya çalıştığını bildirdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde Senna'nın transferini, "Senna çok pahalı, onu değil başkasını alacağız" sözleriyle yalanlamıştı.