kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

14 yaşındaki genç trafikte dehşet saçtı

Yeni Haber
İzmir'in Buca ilçesinde, 14 yaşındaki sürücü, babasının arabasını alıp arkadaşlarıyla dolaştığı sırada iddialara göre hatalı sollama yapınca üç aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada üç araçta bulunan 13 kişi yaralandı. Kazaya karışan panelvan, çarpışmanın etkisiyle otomobilin üzerine çıktı.

Kaza, gece saat 22.30 sularında Buca ilçesi Evka-1 semti Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde meydana geldi. 14 yaşındaki K.D. idaresindeki 35 BMV 57 plakalı otomobil, iddialara göre hatalı sollama yapınca Hilmi Nişankaha (55) yönetimindeki 35 CKZ 49 ve Serdar Kırca (36) idaresindeki 68 ED 930 plakalı araçlarla çarpıştı.



Kazada, Hilmi Nişankaha içinde bulunduğu araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Nişahkaha'yı sıkıştığı yerden çıkararak ambulansla hastaneye gönderdi. Yaralanan Nişankaha ile aynı otomobildeki Gamze Can (24) ile 35 BMV 57 plakalı otomobili kullanan K.D., Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

K.D. ile aynı otomobilde bulunan Sezgin Dağlar (18), Sultan Kaşçı (26), Sibel Kaşçı (15), Ömer Yaslıoğlu (16) ile Samet Ovalı (16) ve Nişankaha'nın otomobilinde bulunan eşi Şerife Nişankaha (58) ile Muzaffer Can (26), 68 ED 930 plakalı aracı kullanan Serdar Kırca, eşi Pınar Kırca (30) ve oğlu Veysel Kırca (7) ise Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN